Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Їжа для відмінної форми

Їжа для відмінної форми - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Їжа для відмінної форми - купить и читать книгу
Їжа для відмінної форми - купить и читать книгу
Їжа для відмінної форми - купить и читать книгу
Їжа для відмінної форми - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:206755

Характеристики книги "Їжа для відмінної форми"

Издательство:

Год издания: 2020

Количество страниц:

288

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-966-948-148-1

Серия

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/16 (205x260 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Їжа для відмінної форми»

Чи справді поняття "здорове і збалансоване харчування" та "одноманітна і позбавлена смаку їжа" є синонімічними? І чи мають ті люди, що прагнуть схуднути та покращити своє самопочуття, забути про задоволення...

Описание книги «Їжа для відмінної форми»

Чи справді поняття "здорове і збалансоване харчування" та "одноманітна і позбавлена смаку їжа" є синонімічними? І чи мають ті люди, що прагнуть схуднути та покращити своє самопочуття, забути про задоволення, яке ми зазвичай отримуємо від їди? В жодному разі - ні! На думку відомого шеф-кухаря, ресторатора, письменника та популярного ведучого британських і американських телешоу Гордона Рамзі, меню для себе та своїх близьких слід складати, орієнтуючись на цілі, які ви перед собою ставите: "зарядити" організм енергією, ввести до раціону більше фруктів і овочів, відновити баланс корисних речовин після активних занять спортом чи, скажімо, позбутися зайвої ваги. І ця книга, що містить багато покрокових рецептів дійсно смачних та не надто складних для приготування страв, допоможе відчути себе справжнім професіоналом на власній кухні! До вашої уваги пропонуються оригінальні ідеї для приготування сніданків, обідів, вечер і перекусів, а також рецепти корисних ласощів і кухарські поради від одного з найвідоміших кулінарів у світі. Зробіть своє харчування більш різноманітним та корисним! Зрештою, недарма кажуть: ми є те, що ми їмо.

Гордон Рамзі - відомий широкому загалу читачів не лише як шеф-кухар, ресторани якого відзначені 16 мішленівськими зірками, а й як прихильник здорового способу життя. Його "Їжа для відмінної форми" - посібник з корисного харчування, який допоможе вам підтримувати здоров'я і тонус свого тіла та водночас отримувати справжню насолоду від приготованих власноруч страв. Автор пропонує понад сотню смачних рецептів, що їх умовно можна віднести до однієї з трьох категорій: здорове харчування, активне схуднення і гарна фізична форма.

Отзывы о книге «Їжа для відмінної форми»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх