Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Її сукня

Її сукня - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:151093

Характеристики книги "Її сукня"

Год издания: 2017

Количество страниц:

192

Язык:

Русский

ISBN:

978-617-12-2474-2

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

76x108/32 (135x205 мм)

Вес:

226 г

Описание книги «Її сукня»

Нілу цілком захопила робота над романом. Це не був роман про кохання, швидше, про жінку, що опинилась на межі світів — між сном та реальністю. Та її вигадана для Ліни реальність почала оживати поряд: якогось ранку на тум...

Описание книги «Її сукня»

Нілу цілком захопила робота над романом. Це не був роман про кохання, швидше, про жінку, що опинилась на межі світів — між сном та реальністю. Та її вигадана для Ліни реальність почала оживати поряд: якогось ранку на тумбочці біля ліжка опинилась мармурова статуетка красуні Гекати — богині пристрасті та володарки нічних примар з вигаданої історії. Чи не вигаданої? Бо у снах до Ніли приходить дивна жінка в атласній темно-синій сукні — чиясь заблукала душа, яка чи то шукає допомоги, чи то сама прийшла врятувати Нілу. Бо з фінальною крапкою у її романі може скінчитися щось важливе…

Щоб подолати прокляття Гекати, Ніла мусить знайти старовинну сукню своєї прародички і стати перед трьома зачиненими дверима. Та коли ноги самі розпочнуть древній танок, а вишиті золотом на синьому чарівні птахи злетять у повітря, все нарешті стане так, як має бути…

 

Історія прабабусі-казашки зачепить почуття не одного читача, не тому, що вона екзотична, а тому що змушує уважніше дивитись на речі, аж доки вони з нами не почнуть розмовляти.

Галина Пагутяк,
письменниця, лауреат Шевченківської премії

 

Отзывы о книге «Її сукня»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Її сукня
2020-02-18 12:27:57

Молода талановита письменниця з Луцька Алла Рогашко – автор двох надзвичайно романтичних книг про кохання та людські стосунки. «Її сукня» - третій, геть несхожий на попередні, роман. Хоча кохання тут теж присутнє, але воно інше: містичне, позачасове, позапросторове. Загалом жанр нового твору Рогашко важно визначити однозначно: це і містична сімейна сага (правда дуже коротенька за змістом), і пригодницький роман з елементами психологізму, і легеньке жіноче фентезі. Чого-чого, а містики тут точно не бракує.

У передмові письменниця зізнається, що книга має легкі ноти автобіографізму. Дідусь пані Алли теж був казахом і мав свою цікаву історію, але автор не встигла його розпитати про всі перипетії його долі. І цей роман скоріш за все «змодельований здогад».

Дія роману «Її сукня» починається в наші дні в Луцьку, але згодом читачеві доведеться помандрувати в часі і побувати і в Одесі, і в глухому казахстанському селі, і в Сибіру. Бо твір, хоч і має такий невеличкий об’єм, насправді дуже хронологічно і географічно розлогий. Головна героїня книги – молода перспективна письменниця Ніла, дописує останні сторінки свого роману «Фатум». Захопившись творчим процесом так шалено і віддано, вона немов впускає свою героїню Ліну до свого життя, перебираючи фатум Ліни на себе. Чи збіг це? Адже все про що нафантазувала Ніла в книзі потім починає відбуватися з нею самою. І одного ранку, прокинувшись від сну-марення, Ніла бачить поруч себе статуетку Гекати. Хто її приніс і навіщо? Геката – богиня жіночої пристрасті, чаклунства, володарка пітьми і нічних примар, моторошна богиня зі смолоскипами в руках і зміями у волоссі. Тепер життя і доля Ніли в її руках. Виявляється у родині головної героїні твору свої порахунки зі статуеткою, таємницю котрих їй лише доведеться розвідати. А для цього Нілі необхідно помандрувати часовими просторами, щоб зрештою довідатись про таємні стежки своїх предків, котрі незбагненним чином поєднали Казахстан і Україну. За провідника їй служить таємнича постать у шурхітливій синій сукні….

Магічні ритуали, прокляття богині Гекати, шаманство і сни-марення – все це складові фентезійного сюжету книги Алли Рогашко. Здається, автор ще вагається в якому жанрі творити, але на мою думку (думку «неприхильника» фентезі і фантастики) романи про кохання їй вдаються краще. Хоча така експериментальна за жанром книга теж має право на існування, і, впевнена, що вона теж віднайде свого читача.

Диалоги с дьяволом

Мария Миняйло

95 
Купить
Барви обвітрених літ

Ольга Яворская

382 
Купить
Троянда з Букінгемського саду

Аріадна Войтко

135 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Її сукня"

Наверх