Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Японські історії

Японські історії - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Японські історії - купить и читать книгу
Японські історії - купить и читать книгу
Японські історії - купить и читать книгу
Японські історії - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:136790

Характеристики книги "Японські історії"

Автор:

Год издания: 2016

Количество страниц:

192

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-7409-40-2

Переплёт:

3 - мягкий

Обложка:

Обложка с клапанами

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

250 г

Описание книги «Японські історії»

Третя книга серії «Відкрий світ» «ЯПОНСЬКІ ІСТОРІЇ» являє собою збірку оповідань, які занурюють читача в різні ситуації і розкривають особливості життя в далекій Країні вранішнього сонця. Авторка пише н...

Купить другие книги автора

Поверни мене в Японію
80 
Купить

Описание книги «Японські історії»

Третя книга серії «Відкрий світ» «ЯПОНСЬКІ ІСТОРІЇ» являє собою збірку оповідань, які занурюють читача в різні ситуації і розкривають особливості життя в далекій Країні вранішнього сонця. Авторка пише не від першої особи, а розповідає цікаві історії, кожна з яких має окремий сюжет, своє «серце», проте їхні герої залишаться з вами ще надовго, сюжети згадуватимуться, як пережиті кимось зі знайомих. Галина Ів щиро і небайдуже проведе вас стежками і автострадами загадкової далекої Японії, серйозно, а подекуди з гумором, поділиться тим, що дізналася за останні роки про цю країну та її мешканців. Це не та інформація, яку можна вичитати в путівниках чи в інтернеті, вона підслухана, підглянута, особисто відчута і пережита автором зі сльозами чи зі сміхом.

«Японські історії» — третя книга нової серії «Відкрий світ». Книги серії розповідають про подібне чи відмінне від нашого життя, розкривають особливості побуту та менталітету корінного населення, показують народні традиції та культурну спадщину різних країн. Кожна збірка серії — ніби подорож із доброзичливим провідником-українцем, котрий веде читача за руку у відкритий ним самим світ і щедро ділиться власними враженнями. Книга письменниці Галини Ів являє собою збірку оповідань, які занурюють читача в різні ситуації і розкривають особливості життя в далекій Країні вранішнього сонця. Авторка щиро і небайдуже проведе вас стежками і автострадами загадкової далекої Японії, серйозно, а подекуди з гумором, поділиться тим, що дізналася за останні роки про цю країну та її мешканців. Це не та інформація, яку можна вичитати в путівниках чи в інтернеті, вона підслухана, підглянута, особисто відчута і пережита автором зі сльозами чи зі сміхом.

Для широкого кола читачів.

Отзывы о книге «Японські історії»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх