Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Як нагодувати нехочуху

Як нагодувати нехочуху - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:148995

Характеристики книги "Як нагодувати нехочуху"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

104

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-7418-16-9

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

150 г

Описание книги «Як нагодувати нехочуху»

Усі батьки мріють, щоб їхні дітки уплітали за обидві щоки сніданок, обід і вечерю та просили ще. У реальному житті частіше все якраз навпаки: мама, татко, бабуся й дідусь буквально «напосідаються» на улюблене чадо,...

Описание книги «Як нагодувати нехочуху»

Усі батьки мріють, щоб їхні дітки уплітали за обидві щоки сніданок, обід і вечерю та просили ще. У реальному житті частіше все якраз навпаки: мама, татко, бабуся й дідусь буквально «напосідаються» на улюблене чадо, благаючи з’їсти ще хоча б ложечку за маму, тоді за тата... А малеча сидить, міцно стуливши вуста, іноді доходить навіть до сліз. Або ж інакша ситуація: дитя покірливо все з’їдає, але потім від цього стає лише гірше...

Ця книга про їжу, але й не зовсім про неї. Вона про любов, усвідомленість, думки й почуття – насамперед, дорослих. Саме вони формують наші стосунки з їжею, які ми мимоволі передаємо власним дітям. То що ж важливо розуміти і про самих себе, і про діток, аби вони росли здоровими? І як навчитися перетворювати сніданки, обіди та вечері на свято, а не на бойовище за столом? Про це й поговоримо!

 

Відгук про книжку

Годування дитини часто перетворюється на бойовище, де прийнятні всі засоби від крику до співанок і таночків. Не зрозуміло лишень, хто в цьому бою за ворога?

Прочитавши цю книгу, я несказанно зраділа. Сподіваюся, що вона допоможе запанувати миру в цьому одвічному бою! Адже батькам часто здається: «Та мені вже байдуже, насамперед, варто навчити «правильному» харчуванню дітей». Проте Анна Римаренко тонко й м’яко пояснює просту, але дуже важливу ідею: аби дитина навчилася отримувати задоволення від їжі, відчувати свої потреби й вибирати найкращі для себе і свого здоров’я продукти, батькам також важливо вміти це робити.

До того ж отримала насолоду як читач. Згаяти кілька годин за прочитанням цієї книжки було смачно. Це ж утіха, коли читати легко, відірватися складно, все розкладено по поличках, і водночас тексти сповнені тепла й турботи про читача. Книга дуже щира й написана з любов’ю. Так, наче під час читання чуєш м’який і підбадьорливий голос автора. Вона сповнена простих і мудрих рекомендацій, корисних і для дорослих, і для дітей.

Подаруйте цю книгу собі, бабусям і дідусям, свекрусі й мамі! Вона стане для них чудовим порадником зараз і забезпечить профілактику стількох проблем у майбутньому.

Надія Рехтіна, психолог, консультант із корекції харчової поведінки

Отзывы о книге «Як нагодувати нехочуху»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Секреты детского питания
Секреты детского питания

Алеся Бывалькевич

132 
Купить
Дитячі страви. 70 простих рецептів

Евгений Клопотенко

500 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Як нагодувати нехочуху"

Наверх