Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Я і Україна. Громадянська освіта. Конспекти уроків. 4 клас. Посібник для вчителя. 3-тє видання, перероблене

Я і Україна. Громадянська освіта. Конспекти уроків. 4 клас. Посібник для вчителя. 3-тє видання, перероблене - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:114156

Характеристики книги "Я і Україна. Громадянська освіта. Конспекти уроків. 4 клас. Посібник для вчителя. 3-тє видання, перероблене"

Год издания: 2012

Количество страниц:

128

Язык:

Русский

ISBN:

978-966-10-2011-4

Переплёт:

Мягкий

Формат:

60×84/8 (205x290 мм)

Вес:

200 г

Описание книги «Я і Україна. Громадянська освіта. Конспекти уроків. 4 клас. Посібник для вчителя. 3-тє видання, перероблене»

У посібнику подано розгорнуті конспекти уроків з курсу “Я і Україна. Громадянська освіта”, зміст яких відповідає чинній навчальній програмі (автор Н.М. Бібік) та підручнику “Я і Україна. 4 клас” (авт...

Описание книги «Я і Україна. Громадянська освіта. Конспекти уроків. 4 клас. Посібник для вчителя. 3-тє видання, перероблене»

У посібнику подано розгорнуті конспекти уроків з курсу “Я і Україна. Громадянська освіта”, зміст яких відповідає чинній навчальній програмі (автор Н.М. Бібік) та підручнику “Я і Україна. 4 клас” (автори Т.М. Байбара, Н.М. Бібік. — Київ : Форум). Автор посібника пропонує зразки бесід під час вивчення нового матеріалу, опорні схеми, цікаві творчі завдання. Для фронтальної, групової, диференційованої роботи дібрано різноманітний історичний, народознавчий та ігровий матеріал. Передбачено використання зошита з громадянської освіти (Тернопіль : Навчальна книга – Богдан). Для зручності у використанні уроки розміщено на відривних аркушах. До кожного уроку відведено місце для доповнень, змін, уточнень, творчих доробків учителя. Для вчителів початкових класів, студентів педагогічних навчальних закладів.

Отзывы о книге «Я і Україна. Громадянська освіта. Конспекти уроків. 4 клас. Посібник для вчителя. 3-тє видання, перероблене»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Я і Україна. Громадянська освіта. Конспекти уроків. 4 клас. Посібник для вчителя. 3-тє видання, перероблене"

Наверх