Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Винарні

Винарні - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:145210

Характеристики книги "Винарні"

Издательство:

Год издания: 2011

Количество страниц:

184

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-2578-06-5

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вес:

200 г

Описание книги «Винарні»

Книжка Ігоря Померанцева “Винарні” має неймовірну історію створення, несподівану візуальну структуру й неочікувані наслідки для алко-культури України. Тексти, зібрані для книжки, творилися впровдовж 30 років...

Купить другие книги автора

Czernowitz, Черновцы, Чернівці

Ігор Померанцев

200 
Купить
Homo Eroticus
Homo Eroticus

Ігор Померанцев

142 
Купить

Описание книги «Винарні»

Книжка Ігоря Померанцева “Винарні” має неймовірну історію створення, несподівану візуальну структуру й неочікувані наслідки для алко-культури України. Тексти, зібрані для книжки, творилися впровдовж 30 років, зокрема – і для авторської радіопрограми “Красное сухое” на Радіо Свобода (російська редакція). Деяку їх частину було оприлюднено 2000 р. у книзі “Красное сухое” і в часописі Forbes (Росія), тим самим заклавши підвалини російської винарної критики (лексика, основні теми, жанрові особливості).

Через 11 років і в Україні з’являється видання, у якому перекладачі, дизайнери, фотомитці намагаються створити певні стильові зразки у книжковій інтерпретації винарної теми. Книжка “Винарні” складається з трьох частин: есеї, художня проза, поезія, кожна з яких має свої візуальні особливості. Есеї оформлено як довгий стіл, на якому є предмети для винопиття, але немає вина – власне, кольору рідини. Художня проза, центром якої є радіоповість “Баскський собака”, подана як т.зв. «іспанське тріо», — поєднання любовних, культурологічних, урбаністичних шкіців, написаних у різних містах Іспанії. У цій частині книги з’являється насичений колір, що межує з графічними та бриколажними композиціями. А третя частина, поетична, ілюстрована сучасними фотокомпозиціями, щедро насиченими і кольором, і простором. Однак останні сторінки – знову чорно-білі, а завершується все зображенням випитого до останніх крапель келиха.

Книжка має також два варіанти обкладинки, на кожному з яких, утім, є зображення келихів як тієї посудини, що найінтимніше стрічається з ротом. Там, де насичена сонцем волога, тонке скло і звуки людського голосу поєднуються у відчуттях смаку життя.

Отзывы о книге «Винарні»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
1001 Wines You Must Try Before You Die

Neil Beckett

1 339 
Купить
Wine Folly. Усе, що треба знати про вино

Мадлен Пакетт

500 
Купить
Вино без правил

Анна Евгения Янченко

320 
Купить
Наверх