Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Українська мова та література. 11 клас. Зошит для поточного та тематичного оцінювання. Академічний рівень. Для шкіл з російською мовою навчання

Українська мова та література. 11 клас. Зошит для поточного та тематичного оцінювання. Академічний рівень. Для шкіл з російською мовою навчання - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:159032

Характеристики книги "Українська мова та література. 11 клас. Зошит для поточного та тематичного оцінювання. Академічний рівень. Для шкіл з російською мовою навчання"

Издательство:

Год издания: 2014

Количество страниц:

88

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-7150-32-8

Переплёт:

Мягкий

Формат:

60×84/8 (205x290 мм)

Вес:

130 г

Описание книги «Українська мова та література. 11 клас. Зошит для поточного та тематичного оцінювання. Академічний рівень. Для шкіл з російською мовою навчання»

Робочі  зошити укладені відповідно до нових програм (5–6-ті класи) та чинних навчальних програм (7-11-ті класи) з української мови для шкіл з російською та українською мовами навчання та літератури, затверджени...

Описание книги «Українська мова та література. 11 клас. Зошит для поточного та тематичного оцінювання. Академічний рівень. Для шкіл з російською мовою навчання»

Робочі  зошити укладені відповідно до нових програм (5–6-ті класи) та чинних навчальних програм (7-11-ті класи) з української мови для шкіл з російською та українською мовами навчання та літератури, затверджених Міністерством освіти і науки України.
Мета створення цих посібників — не тільки допомогти вчителеві провести всі тематичні роботи протягом року, але й у ході вивчення теми, завдяки самостійним роботам, виявити рівень підготовки учня з пройденого матеріалу. Зошити  можуть  бути корисними як підготовка до складання ДПА та ЗНО, оскільки містять типові види завдань як для атестації, так і для оцінювання.
Зошити розраховані на учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів української мови та літератури.

Отзывы о книге «Українська мова та література. 11 клас. Зошит для поточного та тематичного оцінювання. Академічний рівень. Для шкіл з російською мовою навчання»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх