Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Українська мова. Активізація мовленнєвої діяльності молодших школярів за методикою роботи над одним словом. 1-2 класи

Українська мова. Активізація мовленнєвої діяльності молодших школярів за методикою роботи над одним словом. 1-2 класи - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:117248

Характеристики книги "Українська мова. Активізація мовленнєвої діяльності молодших школярів за методикою роботи над одним словом. 1-2 класи"

Год издания: 2012

Количество страниц:

208

Язык:

Русский

ISBN:

978-966-10-1680-3

Переплёт:

Мягкий

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

180 г

Описание книги «Українська мова. Активізація мовленнєвої діяльності молодших школярів за методикою роботи над одним словом. 1-2 класи»

У навчально-методичному посібнику подаються матеріали на допомогу студентам ВНЗ спеціальності «Початкове навчання» та практикуючим учителям з питань методики опрацювання звуків української мови та активізації мо...

Описание книги «Українська мова. Активізація мовленнєвої діяльності молодших школярів за методикою роботи над одним словом. 1-2 класи»

У навчально-методичному посібнику подаються матеріали на допомогу студентам ВНЗ спеціальності «Початкове навчання» та практикуючим учителям з питань методики опрацювання звуків української мови та активізації мовленнєвої діяльності школярів 1-2 класів за методикою роботи над одним словом із використанням інноваційних методів навчання. У доборі матеріалу та його експериментальній перевірці брали участь фахівці спеціальності «Початкове навчання» інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації НПУ ім. М.П. Драгоманова та практикуючі вчителі шкіл. Матеріали посібника стануть у пригоді вихователям груп продовженого дня та батькам, які мають бажання самостійно підготувати дитину до школи, розвиваючи її активну мовленнєву діяльність, розумові здібності та творче мислення.

Отзывы о книге «Українська мова. Активізація мовленнєвої діяльності молодших школярів за методикою роботи над одним словом. 1-2 класи»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Українська мова. Активізація мовленнєвої діяльності молодших школярів за методикою роботи над одним словом. 1-2 класи"

Свернуть Развернуть
Наверх