Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Українська мова. 9 клас

Українська мова. 9 клас - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:158691

Характеристики книги "Українська мова. 9 клас"

Издательство:

Год издания: 2011

Количество страниц:

224

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-656-024-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

250 г

Описание книги «Українська мова. 9 клас»

Зважаючи на те, що 9 клас є підсумковим для засвоєння курсу української мови, весь підручник має узагальнювальний характер, спрямований на те, щоб дати можливість учням навчитися застосовувати мовну теорію у практиці живого сп...

Описание книги «Українська мова. 9 клас»

Зважаючи на те, що 9 клас є підсумковим для засвоєння курсу української мови, весь підручник має узагальнювальний характер, спрямований на те, щоб дати можливість учням навчитися застосовувати мовну теорію у практиці живого спілкування – у всіх видах мовленнєвої діяльності. Цьому сприяє і нова рубрика «Усне мовлення: тренінг спілкування». Потужне «Довідкове бюро», у якому зібрані узагальнювальні таблиці і пам’ятки, різноманітні словники (тлумачний, термінологічний, фразеологічний, словничок популярних іншомовних виразів, що традиційно вживаються мовою оригіналу), приклади тестових завдань, допомагає організації самостійної роботи учнів.

Гуманістичному навчанню мови та формуванню учнівської самосвідомості допомагає і введення рубрики «До вашого портфоліо». За задумом авторів, для дев’ятикласників мовне портфоліо матиме форму збірки найвдаліших творчих робіт (творів різних жанрів і стилів, творчих проектів, текстів наукових повідомлень, рефератів тощо). Мовне портфоліо є особистісно зорієнтованою формою роботи, спрямованої на виявлення та розвиток індивідуальних здібностей кожного учня.

Основна ідея художньої концепції підручника: гармонійно об’єднуючи зміст і форму, впливати на різні сфери сприйняття дійсності підлітком і формувати у нього різноманітні компетентності, розвивати образне художнє мислення. У підручнику широко представлена мистецька творчість Тараса Шевченка, що має сприяти розвитку міжпредметних зв’язків і допомогти у вивченні курсу української літератури у 9 класі.

Олександра Глазова
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Українська мова. 9 клас»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Українська мова. 7 клас

Олександра Глазова

400 
Купить
Мовознавство
Мовознавство

Василь Сімович

200 
Купить
Наверх