Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Трудове навчання. 4-й клас

Трудове навчання. 4-й клас - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Трудове навчання. 4-й клас - купить и читать книгу
Трудове навчання. 4-й клас - купить и читать книгу
Трудове навчання. 4-й клас - купить и читать книгу
Трудове навчання. 4-й клас - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:178624

Характеристики книги "Трудове навчання. 4-й клас"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

152

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-00-3056-6

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

70×108/32 (130x165 мм)

Вес:

250 г

Описание книги «Трудове навчання. 4-й клас»

Посібник містить орієнтовне календарно-тематичне планування та розробки компетентнісно орієнтованих уроків трудового навчання у 4-му класі, складені відповідно до вимог оновленої навчальної програми (у редакції 2016 р.) за під...

Описание книги «Трудове навчання. 4-й клас»

Посібник містить орієнтовне календарно-тематичне планування та розробки компетентнісно орієнтованих уроків трудового навчання у 4-му класі, складені відповідно до вимог оновленої навчальної програми (у редакції 2016 р.) за підручником І. М. Веремійчика, В. П. Тименка (К. : Видавництво «Генеза», 2014).

Зміст конспектів уроків дібраний з метою формування в учнів предметної, зокрема предметно-перетворювальної компетентності (формування узагальнених способів (алгоритмів), предметно-перетворювальної діяльності з дотримання безпечних прийомів ручної праці та економного використання матеріалів; розвитку творчих здібностей, елементів графічної грамоти, умінь працювати в команді та навичок виконання операцій з ручних технік обробки матеріалів; набуття досвіду предметно-перетворювальної та побутової практичної діяльності, алгоритмів і способів предметно-практичних дій ручними техніками для опанування в основній школі основ технологій; виховання в учнів ціннісного ставлення до себе як суб’єкта предметно-перетворювальної діяльності, шанобливого ставлення до людей праці та їхніх професій, трудових традицій українського народу та інших народів світу; формування культури виконання трудових дій) та ключових компетентностей (уміння вчитися; комунікативної; соціальної; здоров’язбережувальної; загальнокультурної).

Задля зручності використання всі розробки розміщено на окремих аркушах. Поля для записів дають змогу творчому вчителеві, користуючись запропонованим у посібнику матеріалом, скласти власні плани-конспекти уроків курсу.

Для вчителів початкової школи..

Отзывы о книге «Трудове навчання. 4-й клас»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх