Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Танець білої тополі

Танець білої тополі - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:133542

Характеристики книги "Танець білої тополі"

Год издания: 2016

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-12-1527-6

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

280 г

Описание книги «Танець білої тополі»

Самотню Ніку Величко, яка єдину в житті ласку отримала від нянечки у дитячому будинку, зраджену, обікрадену та зневірену у знайденому батькові та друзях, доля приведе до високої білої тополі на горі біля рідного села. Наче у с...

Купить другие книги автора

Сохатик і «Зуб дракона»

Надежда Гуменюк

242 
Купить

560 
Купить

480 
Купить
Енна. Дорога до себе

Надежда Гуменюк

179 
Купить
І дощ не змиє всі сліди

Надежда Гуменюк

200 
Купить
Літо з амазонками

Надежда Гуменюк

240 
Купить
Та, що ламає вітер

Надежда Гуменюк

200 
Купить
Янгол у сірому. Роман
Янгол у сірому. Роман

Надія Гуменюк

63 
Купить
230 
Купить

Описание книги «Танець білої тополі»

Самотню Ніку Величко, яка єдину в житті ласку отримала від нянечки у дитячому будинку, зраджену, обікрадену та зневірену у знайденому батькові та друзях, доля приведе до високої білої тополі на горі біля рідного села. Наче у снах дитинства намріялось дівчині це дерево… Колись давно посадив цю тополю для своєї коханої панни Вишеньки сільський каліка Левко, що став майстерним костоправом та пережив окупацію, боротьбу в УПА та двадцятирічне заслання… Їх випробування закінчаться тут, біля білої тополі. Чиї заблукалі у темряві рідні долі поєднає та, що залишила у таємному сховку свій щоденник?..

Отзывы о книге «Танець білої тополі»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Танець білої тополі
2020-02-18 12:27:57

Новий роман від володарки премії «Коронація слова» Надії Гуменюк це прониклива історія про людське життя-буття, в якому є місце і стражданню, і коханню, і міцній дружбі, і підступництву, і підлості, і безмежній доброті. Все як у житті. Можливо, саме тому проза дружини відомого поліського письменника Володимира Лиса так нагадує «літопис сьогодення», адже авторка помічає і вміщує в свої неперевершені романи всі відтінки людських доль.

Читаючи роман, ловиш себе на думці, що книга нагадує іграшковий калейдоскоп, де картинки змінюються «легким порухом руки». А коли занурюєшся в такий динамічний і різнобарвний сюжет, розумієш весь масштаб написаного і пережитого. Сюжет відразу ж розшаровується на дві окремі історії з шістдесятирічним проміжком часу між ними. Гадаєш собі, при чому тут одна історія до іншої. Герої ж такі не схожі ні долями, ні місцем дії (проживання), не простежується ніякої спорідненості між ними. Але, перегорнувши останню сторінку книги, розумієш що тут і до чого, а головне чому книга має таку романтичну назву. Але не буду забирати у вас можливості дізнатися про все самостійно. Книга містить в собі ще багато таємниць.

Хоча сюжет дуже динамічний - одні сцени змінюють інші, письменниця з особливою увагою та спостережливістю зобразила всю красу поліської природи. Пейзажні та натуралістичні описи в книзі створюють чудову атмосферу, занурюють читача в навколишній світ – світ природи, села та міста. Описи авторці вдаються на всі сто.

Розшарований сюжет роману не заважає вловити основну мету письменниці – зобразити людину у різні моменти її життя, та за різних історичних подій. Доля Левка щільно переплетена з історією двадцятого століття в поліському селищі. Життя за часів польського панування, радянська окупація, німецька, потім знову радянська – не могли не вплинути на долю Левка, хоча він і не хотів бути учасником тих подій. Життя саме написало йому роль у всьому тому. Інша сюжетна лінія – доля Ніки Величко з дитбудинку, її матері Віри та подруги Регіни. Випробовування, що їм усім влаштувала доля нагадують олімпійський марафон, котрий подолали не всі. Їх погляди на життя сформувало оточення, що переважно було вороже налаштоване. Більше за всіх на горіхи від фатуму отримала Ніка, але потім і щастя їй дісталося більш за всіх. Ці дві розділені між собою і простором, і часом сюжетні лінії перетнуться таким неочікуваним способом, що годі й здогадатися. Хоча десь була така думка, десь крутився в голові той здогад. Але Надія Гуменюк звела нанівець всі ментальні потуги. Чудова книга з дійсно неочікуваним фіналом.

Майже ніколи не навпаки

Марія Матіос

280 
Купить
Країна призначення

Татьяна Давыденко

200 
Купить
Резидентка Її Величності

Анна Гороженко

270 
Купить
Надра банку
Надра банку

Вікторія Горбунова

42 
Купить
Тінь у профіль

Елена Андрейчикова

300 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Танець білої тополі"

Наверх