Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Сковорода. Шевченко. Франко. Леся Українка

Сковорода. Шевченко. Франко. Леся Українка - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:52864

Характеристики книги "Сковорода. Шевченко. Франко. Леся Українка"

Издательство:

Год издания: 2012

Количество страниц:

480

Язык:

Русский

ISBN:

978-966-03-5420-3

Переплёт:

7БЦ - твердый

Вес:

350 г

Описание книги «Сковорода. Шевченко. Франко. Леся Українка»

Григорій Савич Сковорода (1722-1794) — один з найбільших і найзагадковіших християнських філософів світу, чиї твори й зараз привертають увагу читачів, що намагаються наблизитися до глибинних витоків «мандрівного...

Описание книги «Сковорода. Шевченко. Франко. Леся Українка»

Григорій Савич Сковорода (1722-1794) — один з найбільших і найзагадковіших християнських філософів світу, чиї твори й зараз привертають увагу читачів, що намагаються наблизитися до глибинних витоків «мандрівного філософа» й осягнути всю незбагненну мудрість його містики.
 

Він народився кріпаком, був круглим сиротою і тільки у 24 роки став вільною людиною. Ці факти відомі всім. Але не всі знають, що молодий Шевченко входив до санкт-петербурзького мистецького бомонду, відвідував оперу, був бажаним гостем у багатьох кращих домах, любив жінок, навіть думав оженитися. Саме такий – маловідомий – Тарас постає зі сторінок цієї книжки. Автор показує не просто геніального поета, а передусім людину – людину, яка любила життя у всіх його проявах, яка страждала від несправедливості, яка так хотіла щастя і яка, зрештою, була такою нещасливою.

Іван Франко – видатний український письменник, поет, публіцист, перекладач, етнограф... Його творчий доробок становить понад 50 томів, серед його праць — твори на кількох європейських мовах. Тому не дивно, що в листопаді 1915 року віденський науковець Йосиф ­Застирець звернувся до Нобелівського комітету з пропозицією відзначити діяльність «найбільшого українського і одночасно слов’янського поета і вченого», «великого провідника свого народу, міжнародного генія» Івана Франка Нобелівською премією. На жаль, через півроку Івана Яковича не стало — смерть виявилася прудкішою за світове визнання.

Життя славетної української поетеси та драматурга Лесі Українки стало втіленням дієвої любові до України та її народу. Невиліковно хвора і під кінець життя майже позбавлена можливості пересування, Леся навіть з-поміж здорових людей вирізнялась своєю активною життєвою позицією і енергійністю, її творчість і донині вражає широтою тематики і безмежним драматизмом.

 

Отзывы о книге «Сковорода. Шевченко. Франко. Леся Українка»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Ми з України

Ульяна Скицкая

550 
Купить
Нетлінна слава України
Нетлінна слава України

Олена Леонтович

45 
Купить
Видатні жінки України

Наталья Полонская-Василенко

192 
Купить
Наверх