Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Шпигунки з притулку «Артеміда»

Шпигунки з притулку «Артеміда» - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Шпигунки з притулку «Артеміда» - купить и читать книгу
Шпигунки з притулку «Артеміда» - купить и читать книгу
Шпигунки з притулку «Артеміда» - купить и читать книгу
Шпигунки з притулку «Артеміда» - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:202859

Характеристики книги "Шпигунки з притулку «Артеміда»"

Год издания: 2019

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-982-037-2

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

305 г

Описание книги «Шпигунки з притулку «Артеміда»»

Ця книжка — перепустка у світ гостросюжетних пригод, шпигунських місій і небезпечних мандрів, де кожен день — це випробування на сміливість і силу духу, а здатність працювати в команді є чи не єдиним шансом на спас...

Купить другие книги автора

Знайти країну амазонок

Наталия Довгопол

240 
Купить
250 
Купить
390 
Купить
Привиди готелю «Едельвейс»

Наталия Довгопол

185 
Купить

Описание книги «Шпигунки з притулку «Артеміда»»

Ця книжка — перепустка у світ гостросюжетних пригод, шпигунських місій і небезпечних мандрів, де кожен день — це випробування на сміливість і силу духу, а здатність працювати в команді є чи не єдиним шансом на спасіння.

1907 рік. В одному з київських театрів стається сутичка. Поважний австрійський пан прилюдно звинувачує хлопчика-посильного в крадіжці. Без тіні страху підліток відкидає звинувачення, ще не підозрюючи, що це його перший іспит, запрошення в нове життя. Під зеленим картузом літній австрієць гер Фрідріх розгледів не лише перевдягнене дівчисько, а ще й потенційну вихованку для свого сирітського притулку — таємної школи «Артеміда», де готують професійних шпигунок. 

Отзывы о книге «Шпигунки з притулку «Артеміда»»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Шпигунки з притулку «Артеміда»
2020-03-14 12:25:48

Напевно, у шпигунів та спецагентів у дитинстві грали всі. Не важливо, дівчина Ви чи хлопець. То було весело, захопливо і якось по-особливому. Так от, для тих, хто і у дорослому житті полюбляє шпигунські теми ідеально підійде книга Н.Довгопол “Шпигунки з притулку Артеміда”.

Початок 20 століття. Десь на мальовничих просторах Австро-Угорщини розташований притулок “Артеміда”, керує яким таємничий гер Фрідріх - дуже цікавий чоловічок зі своєрідними методами навчання. Головні героїні книги - чотири дівчини-вихованці притулку. Кожна “артеміда” по закінченню навчання повинна виконати місію, яку підготував для неї вельмишановний гер Фрідріх. Цим вона підсумує всі роки навчання, відточить свої навички та доведе свою готовність до виконання шпигунської роботи.

Ну тут то і починається найцікавіше. Цього разу на дівчат чекають незвичайні поодиночні місії, а одна спільна! Ми, разом з артемідами помандруємо в Грецію, Японію, Америку та Україну (вірніше Київ за Російської імперії). На них чекають неймовірно складні випробування. Неймовірно складні саме через те, що під час виконання кожна з дівчат зустрінеться зі своїми власними “демонами” і успіх буде залежати лише від здатності кожної боротись з цими “демонами”.

Найкращий опис всього, що відбувається у книзі: сучукрліт в обрамленні старої доброї класики. Це дійсно так! Читаючи книгу, ти опиняєшся у світі початку 20 століття, блукаєш вуличками старого Києва, насолоджуєшся Ізміром (який тоді ще був Смірною) і відчуваєш атмосферу тих часів. Навіть мова написання зовсім не сучасна. А як будь-яка класика, місцями книга дуже наївна, сповнена кліше, на які мій вибагливий смак реагував досить прискіпливо.

Та не дивлячись на незначні недоліки (особисто для мене), в цілому книга варта уваги і мені сподобалась.

Якщо ви хочете полетіти кудись на дирижаблі, прогулятись старовинним Києвом та по-геройські врятувати від рук бандитів невинних дівчат - читайте обов’язково! Не пожалкуєте!

Чтиво

Джессі Келлерман

250 
Купить
Американський убивця

Вінс Флінн

170 
Купить
Ніхто

Міне Ґ. Кирикканат

250 
Купить
Фалько

Артуро Перес-Реверте

290 
Купить
Полет бабочки

Нина Воронель

162 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Шпигунки з притулку «Артеміда»"

Наверх