Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Шкарпеткожери повертаються

Шкарпеткожери повертаються - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:161510

Характеристики книги "Шкарпеткожери повертаються"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

184

Язык:

Украинский

Иллюстратор:

ISBN:

978-966-429-460-4

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

500 г

Описание книги «Шкарпеткожери повертаються»

Кого й чого тільки не вигадають авторки й автори, у яких немає проблем із фантазією. Хтось приводить у світ Карлсона й Вінні-Пуха, інші — роздобудьків і Великого Дружнього Велетня. У когось думка народжує незвичних шкарп...

Купить другие книги автора

265 
Купить
Шкарпеткожери

Павел Шрут

265 
Купить

Описание книги «Шкарпеткожери повертаються»

Кого й чого тільки не вигадають авторки й автори, у яких немає проблем із фантазією. Хтось приводить у світ Карлсона й Вінні-Пуха, інші — роздобудьків і Великого Дружнього Велетня. У когось думка народжує незвичних шкарпеткожерів. (Усміхнуло слово? Але далі — більше). До прочитання історії вони мені вже подобалися. Хоча б тим, що ніколи не думала про можливість авторів вигадати настільки незвичних персонажів. І це чудово!

 

Шкарпеткожери – загадкові й добрі створіння, які полюбляють шкарпетки. Як полюбляють? Апетитно, дегустуючи, насолоджуючись кожним відтінком смаку. Тобто вони їх їдять. Може, ваші розпаровані шкарпетки теж упали в око одному чи й не одному шкарпеткожеру й тепер ви не можете їх знайти? Принаймні я сподіваюся, що з моєю теплою, синьою, рідною шкарпеточкою саме це й трапилося, і так вона не загинула безславною смертю.

 

Важливо, що шкарпеткожерство, як і будь-яка високоорганізована спільнота, має свої тонкощі суспільства. Наприклад, є вчені, які серйозно вивчають феномен шкарпеткожерства. Але не завжди з позитивною метою. Є шкарпеткожерські банди, і це зовсім не кумедно, як спершу може видатися неосвіченим і шкарпеткожеронепосвяченим. Є й родини шкарпеткожерів, як же без них! І є історії кохання шкарпеткожерів… Історії звитяги… Історії сорому… Тобто цих оповідей може вистачити на своєрідний шкарпеткожерський фольклор. А ви усміхалися: шкарпеткожери, шкарпеткожери, що воно таке. Хм, усе серйозно!

 

«Шкарпеткожери повертаються» — друга книга трилогії Павела Шрута й Ґаліни Міклінової. У продовженні історії Хихотунець опиняється в Африці, потрапляє до рук дивного вченого, який не з найкращими намірами збирає шкарпеткожерів Африки. Проте не тільки на Хихотунця чатують пригоди, а й на Раміка, Туліка й Ножаку Дедерона. Так, виявилося, що останній усе ж живий... А ще з’явиться чарівна шкарпетожерочка Кава. Амур-мур-мур :)

 

Вигадати цікавих створінь — половина справи. Треба їх намалювати. Але якщо шкарпеткожери – незвичні гурмани, їх і намалювати треба незвично й незвичними. Намалювати так, щоб виникло бажання роздивлятися кожного героя. Здогадуєтеся, що Ґаліні Мікліновій це вдалося?.. Персонажів і так цікаво вифантазовувати, а на ілюстраціях вони ще колоритніші. А є й мультик про любителів шкарпеток. Адже було б складно стриматися й не екранізувати таку історію!

 

«Шкарпеткожери» — нові герої й нова історія для тих, хто вже прочитав усі казкові й не дуже книги, кого навряд чи чимось здивуєш. Що можна написати, якщо вже про все та про всіх є? Щось зовсім незвичне. Щось жахливо шкарпеткожерське!

Вікторія Беркут, книжкова блоґерка

Отзывы о книге «Шкарпеткожери повертаються»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
The Story of Doctor Dolittle

Хью Лофтинг

295 
Купить
Peter Pan

Джеймс Мэтью Барри

340 
Купить
Бріна і Банда котячого сонця

Джорджо Салати

360 
Купить
Еміль і Марго. Світ навиворіт

Оливье Мюллер

194 
Купить
Наверх