Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Шкарпеткожери

Шкарпеткожери - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:162322

Характеристики книги "Шкарпеткожери"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

232

Язык:

Украинский

Иллюстратор:

ISBN:

978-966-429-457-4

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

500 г

Описание книги «Шкарпеткожери»

«Шкарпеткожери»  — перша із трьох книг відомої трилогії чеського письменника Павела Шрута з неперевершеними ілюстраціями Ґаліни Міклінової. У Чехії ця книга вперше опублікована 2005 року й одразу здоб...

Купить другие книги автора

265 
Купить
265 
Купить

Описание книги «Шкарпеткожери»

«Шкарпеткожери» — перша із трьох книг відомої трилогії чеського письменника Павела Шрута з неперевершеними ілюстраціями Ґаліни Міклінової. У Чехії ця книга вперше опублікована 2005 року й одразу здобула шалену популярність, а вже 2009 року була обрана «дитячою книгою десятиліття», адже, виявляється, проблема зниклих шкарпеток близька кожному. Книга видана кількома мовами і популярна в багатьох країнах. За мотивами книжки навіть створено мультфільм. А ще чекайте на продовження захопливої історії про шкарпеткожерів: «Шкарпеткожери повертаються» та «Шкарпеткожери завжди поряд». 
 

Кожен розділ книги розкриває нові подробиці з життя шкарпеткожерів. Головним героєм є Хихотунець, який ніяковіючи починав хихотіти, а двоє навіжених двоюрідних братів дражнили його: «Хихотунець-Хихотунець, шкарпетка впала в казанець!» Живе наш герой зі стареньким і мудрим дідусем у тісній комірчині пана Вавринця — музиканта, що грає на сурмі, але частенько, забувши про все, може завести жалобний марш на весіллі чи весільні фанфари на похороні. Батьки Хихотунця залишили його, вирушивши до Африки з благодійною місією — допомогти шкарпеткожерам, які там бідують, ходять босоніж або носять сандалі на босу ногу...

Залишившись без батьків, Хихотунець переживає багато неймовірних пригод із кузенами-близнюками Туліком і Раміком. На сторінках книги розгортається справжня детективна історія — банда шкарпеткожерів під керівництвом Ножаки Дедерона захопила усе місто, у звичайних людей зникають шкарпетки... Пограбування, розбій, викрадення, вимога викупу, зрада та бійка у кабіні підйомного крана... Здавалося, чого б ще чекати? Та історія тільки починається. 
 

Тож придивіться і ви. Можливо, у вас учора чи ось саме зараз загубилася шкарпетка. Хто в цьому винен? Шкарпеткожер! Таємнича істота, яка розпаровує шкарпетки, поїдаючи лише одну шкарпетку з пари. Так-так, у кожній оселі мешкає шкарпеткожерська сімейка. Шкарпеткожерів на світі приблизно стільки ж, скільки й людей, але вони показалися тільки двом обранцям: старому професорові Рене Кадержабеку та молодому чоловікові Еґону Вавринцю.
Через всю книгу тягнеться довжелезна шкарпетка, яка із кожною сторінкою стає коротшою, неначе хтось невидимий відкушує від неї шматок. А якщо швидко гортати сторінки, то шкарпетка, ніби кадр із мультфільму, «оживає». Оригінальність книжкового дизайну, якісне і стильне оформлення, ілюстрації, приємна на дотик обкладинка — все створено для вашого незабутнього знайомства із шкарпеткожерами.

Отзывы о книге «Шкарпеткожери»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Diary Of A Wimpy Kid. Book 1

Jeff Kinney

306 
Купить
Верхи на єдинорогах

Марианджела Ди Фиоре

400 
Купить
Школа печива

Рашель Осфатер

250 
Купить
Банда Пиратов. История с бриллиантом. Книга 3

Жюльетт Парашини-Дени

220 
Купить
Наверх