Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства

Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:164574

Характеристики книги "Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

192

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-614-183-9

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства»

«Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства» написано у формі умовного щоденника дівчини, що працювала офіціанткою на американському круїзному лайнері. Авторка день за днем відтворює з пам’яті реальні п...

Описание книги «Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства»

«Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства» написано у формі умовного щоденника дівчини, що працювала офіціанткою на американському круїзному лайнері. Авторка день за днем відтворює з пам’яті реальні події семи місяців, проведених на борту, ділиться своїми враженнями, відкриттями і переживаннями. Читачі цього щоденника мають змогу разом з авторкою відвідати понад 20 країн Європи, Північної та Центральної Америки, а головне ‒ з перших вуст дізнатися про те, яке ж воно – корабельне життя. 

 

       ПРЯМА МОВА              

«Коли я повернулась додому після семимісячного контракту на круїзному лайнері, друзі, родичі і знайомі багато разів питали мене, як там було. Відповідати на це питання мені було дуже складно. За сім місяців сталося стільки, що все це годі вкласти в одне-два речення. Я не могла надати цьому досвіду ані знаку «+», ані «–». У результаті різним людям розповідала різні речі – залежно від настрою. Хтось дізнавався про красу Карибських островів, а хтось про те, що за сім місяців у мене не було жодного вихідного дня. Але ніхто не отримав повної картини, – надто довго довелось би це все розповідати, та й вислуховувати. Так чи інак, з часом усе погане забувається, а хороше й далі викликає усмішку. Круїзний лайнер став однією з найстрокатіших сторінок мого життя. 
[...]
 
Безумовно, сім місяців на лайнері – це найбільший виклик, найтравматичніший досвід і найважчий період у моєму дотеперішньому житті. Ця книжка – мій подорожній щоденник, де події викладено в хронологічному порядку. Читаючи її, Ви зможете разом зі мною побувати в усіх круїзах, які здійснив наш лайнер. Те, що я тут пишу, – винятково моє особисте сприйняття ship life, відповідне до мого характеру, цінностей і всього попереднього досвіду. І в жодному разі це не означає, що, поїхавши працювати на круїзний лайнер, Ви досвідчите те ж саме. Навпаки, скоріш за все, Ваша історія матиме зовсім інші барви.
[...]
 
Дякую всім, хто мене підтримував, коли я була на судні, хто надихав і допомагав під час написання цієї книжки. Дякую Вам, що зараз тримаєте її в руках, – і запрошую у велике плавання» (Ольга Мельник).

Отзывы о книге «Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Війна: вогонь запеклих не пече. 2014-2021

Галина Горицкая

270 
Купить
Острів каштанів

Таня Поставная

275 
Купить
Книга "Лабиринт души" обложка
Лабиринт души

Мила Орлова

56 
Купить
Енна. Дорога до себе

Надежда Гуменюк

179 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Ship Life, або Сім місяців добровільного рабства"

Наверх