Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Що таке любов?

Що таке любов? - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:149150

Характеристики книги "Що таке любов?"

Издательство:

Год издания: 2016

Количество страниц:

32

Язык:

Украинский

Переводчик:

Иллюстратор:

ISBN:

978-617-614-151-8

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

86х122/16 (275x220 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Що таке любов?»

«ЛЮБОВ - ЯК ВЕСЕЛКА...» (ОСНОВОПОЛОЖНИЙ ФЕНОМЕН ІСНУВАННЯ) Любов - очікувані, трепетні, тривожні, болісні і радісні, травматичні і рятівні, але, однозначно, екзистенційно та психологічно потрібні стан...

Купить другие книги автора

Що таке Бог?

Ейтан Борітцер

150 
Купить
Що таке смерть?

Ейтан Борітцер

150 
Купить
Що таке краса?

Ейтан Борітцер

150 
Купить

Описание книги «Що таке любов?»

«ЛЮБОВ - ЯК ВЕСЕЛКА...»

(ОСНОВОПОЛОЖНИЙ ФЕНОМЕН ІСНУВАННЯ)

Любов - очікувані, трепетні, тривожні, болісні і радісні, травматичні і рятівні, але, однозначно, екзистенційно та психологічно потрібні стан, явище, в яких формується та існує особистість. Це слово, яке промовляється досить часто, належить до активного словника людства, але це явище, над яким замислюються значно рідше. Ейтан Борітцер запрошує читачів у знову, як і в інших книгах серії, багатовекторний простір любові, аби поміркувати над ще одним основоположним, заданим людині онтологічно-екзистенційно феноменом.

«Що таке Любов?» («What is Love?»), - ставлячи це запитання, Ейтан Борітцер дає максимальний перелік можливих відповідей, чим підводить до усвідомлення тотальності любові, її внутрішньої заданості, як того, що організовує життя людини, зв’язуючи в собі різні напрямки, зв’язки, стосунки та сфери її існування. А ще дуже важливий висновок: це феномен універсальний, який спроможний об’єднувати різних людей - незалежно від їх расової приналежності, віросповідання, національності, віку тощо. Саме любові привчає до толерантності, повазі до відмінностей в інших людях. І ще одне важливе твердження: любов - властивість не лише людей, вона притаманна усім, хто наповнює наш складний, але прекрасний світ.

Можна сказати, що книга Ейтана Борітцера «Що таке Любов?» є центральною книгою серії, адже саме Любов об’єднує в собі все, про що говорив автор з дітьми. Любов - це Бог. Любов - це Краса. І саме Любов стала однією із найважливіших причин необхідності говорити про Смерть, адже болісною її роблять саме втрата того, кого любимо і любов до життя.

І ще раз хочемо нагадати, що українське видання серії Ейтана Борітцера «Що таке?» унікальне тим, що це книга-білінгва. Отже, саме версія чернівецького Дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» додала ще один напрямок індивідуації маленької особистості - засвоєння іноземної мови.

Отзывы о книге «Що таке любов?»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Граф Монте-Крісто. Том 3

Александр Дюма

229 
Купить
Альпійська балада

Василий Быков

167 
Купить
Маленький лорд Фонтлерой

Френсіс Бернет

217 
Купить
Наверх