Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Щастя в моїх руках

Щастя в моїх руках - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Щастя в моїх руках - купить и читать книгу
Щастя в моїх руках - купить и читать книгу
Щастя в моїх руках - купить и читать книгу
Щастя в моїх руках - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:148402

Характеристики книги "Щастя в моїх руках"

Год издания: 2019

Количество страниц:

256

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-679-355-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

320 г

Описание книги «Щастя в моїх руках»

У юності Іріса мріяла шити одяг, проте її батьки зробили все можливе, щоб їхня дочка здобула пристойніший фах. Тепер її життя рухається за найгіршим сценарієм – зі щоденною рутиною буднів і свят, у якій навіть почуття ко...

Описание книги «Щастя в моїх руках»

У юності Іріса мріяла шити одяг, проте її батьки зробили все можливе, щоб їхня дочка здобула пристойніший фах. Тепер її життя рухається за найгіршим сценарієм – зі щоденною рутиною буднів і свят, у якій навіть почуття коханого чоловіка в’януть просто на очах. І, здається, вже ніщо не може цього змінити. А проте одного дня Іріса зважується на відчайдушну спробу оживити свою давню мрію. Так вона потрапляє до Парижа. Нові враження, нові люди, нове життя. Та чи зможе Іріса зберегти своє справжнє кохання? Чи зможе знайти себе справжню? Чи зможе прийняти виклик і вийти переможницею?

Аньєс Мартен-Люган
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Щастя в моїх руках»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Щастя в моїх руках
2022-02-08 19:44:45

Книги французької письменниці Аньєс Мартен-Люган користуються надзвичайною популярністю по всьому світі. І, як тільки автор випускає чергове творіння, його відразу ж беруться перекладати європейськими мовами, зокрема українською. Перед нами новий роман Аньєс Мартен-Люган – сповнена надзвичайних емоції історія молодої кравчині Іріси, котра не побоялася поплисти проти течії.

«Щастя в моїх руках» - книга про втілення мрії та непрості взаємини на шляху до неї. Здавалося, ну чого бракувало Ірісі молодій дружині перспективного лікаря П’єра? Затишний дім, заможне життя, повага колег чоловіка і приятелювання з такими ж дружинами лікарів, як вона. Але все ж таки Іріса хотіла більшого. Самореалізації та визнання свого таланту. А талант вона мала – її неперевершені авторські вбрання привертали увагу загалу. Безперечно, в неї був хист до моделювання одягу, але не було шансу (і що найжахливіше – підтримки і віри близьких) на втілення своєї мрії. Затиснута в тугі обійми соціальної ролі «дружина лікаря», вона завжди натикалася на затісну золоту клітку поневоленої пташки. Не пам’ятала вона головного, що досягти щастя можливо самотужки і варто лише спробувати ступити крок у його напрямку. І вона наважилась….

Піврічне стажування в паризькому ательє пані Марти стало тим ковтком свіжого повітря, якого Іріса так потребувала. Нарешті її талант помітили і визнали, нарешті їй повірили і дали шанс. Героїня роману опиняється в такому бажаному для себе світі: світі модних показів, будинків моделей і кутюр’є. Це зовсім інший світ і Іріса почувається в ньому немов риба у воді. Але в ньому немає місця для П’єра, чоловіка кравчині, що поволі відсувається на задній план роману. А його місце поступово затупає Ґабрієль. Іріса вибудовує для себе новий всесвіт, обростає знайомствами у сфері моди, набирає клієнтуру. Ну ось – мрія перестала бути мрією і стала реальним життям. Чи можливо спинитися на досягнутому, чи може варто бажати більшого, чогось особистісного? Жіночого щастя, кохання, пристрасті? Відповідь на це питання розбавила медове життя Іріси ложкою дьогтю. Але, врешті, все до того йшло....

Це невеличкий, але надзвичайно цікавий роман, може стати справжнім уроком для людей, котрі не наважуються взяти віжки свого життя у власні руки і правити бал на свій розсуд. Це така мотиваційна художня проза загорнута в елегантну форму французького роману (романтичні вулиці Парижа, кав’ярні з духмяною випічкою, вишукано вбрані елегантні пані, навколо краса і ти теж причетна до неї). Книга для закоханих у все французьке.

Зоряний метелик

Бернар Вербер

300 
Купить
Щасливі люди читають книжки і п’ють каву
3.00Щасливі люди читають книжки і п’ють каву

Аньєс Мартен-Люган

200 
Купить
Ці люди...
Ці люди...

Філіп Лабро

45 
Купить
Скриня Пандори

Бернар Вербер

400 
Купить
Французька сюїта
Французька сюїта

Ірен Немировськи

91 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Щастя в моїх руках"

Наверх