Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Самовідновлення мозку

Самовідновлення мозку - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Самовідновлення мозку - купить и читать книгу
Самовідновлення мозку - купить и читать книгу
Самовідновлення мозку - купить и читать книгу
Самовідновлення мозку - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:208375

Характеристики книги "Самовідновлення мозку"

Издательство:

Год издания: 2020

Количество страниц:

416

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7866-03-8

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

600 г

Описание книги «Самовідновлення мозку»

Ми живемо в переломний для медицини момент. З’являються відкриття про те, що мозок може зцілюватися, а отже, є шанс подолати невиліковні захворювання. Клітини мозку здатні обмінюватися електричними імпульсами, а також ут...

Описание книги «Самовідновлення мозку»

Ми живемо в переломний для медицини момент. З’являються відкриття про те, що мозок може зцілюватися, а отже, є шанс подолати невиліковні захворювання. Клітини мозку здатні обмінюватися електричними імпульсами, а також утворювати нові зв’язки, що є основним шляхом до одужання. Тож як за допомогою світла, вібрацій і звуків знизити ризик деменцій, полегшити хронічний біль, пом’якшити симптоми аутизму й ДЦП? І як тіло допомагає мозку відновлюватися?

 

Для кого книжка

Для широкого кола читачів, всіх, хто хоче дізнатись, як мозок розвивався впродовж декількох мільйонів років, його багатогранні нейропластичні здатності, і яким чином психіка може відновлюватися і розвиватися.

 

Чому варто купувати цю книгу

У цій книжці доктор медицини Норман Дойдж вказує на численні клінічні дослідження нейропластиків, які доводять, що мозок може зцілюватися й повертати втрачені функції. Автор розкриває історії людей, які докорінно змінили стан свого здоров’я і навіть віднайшли здібності, про існування яких не здогадувалися.

 

Про автора

Норман Дойдж — доктор медицини, психіатр, психоаналітик, науковий співробітник Центру психоаналітичної освіти і досліджень Колумбійського університету в Нью-Йорку і викладач психіатричного факультету Торонтського університету.

 

Відгуки

"Одна з найцікавіших книжок про мозок людини і його таємні здібності — її можна читати з будь-якої сторінки. Дойдж розповідає про роль альтернативних методів лікування. Вони дають змогу перезавантажити й ресинхронізувати динамічні енергетичні потоки в мозку, щоб покращити стан здоров’я тих, кому традиційна медицина не допомогла."

Huffington Post

 

"Це книжка чудес. У ній зібрано малоймовірні одужання від фізичних і психічних захворювань, які доводять, що мозок лікує. Нагадує оповіді Олівера Сакса."

Guardian

 

Цитати

Про природу болю

"Гострий біль попереджає нас про травму або хворобу, передаючи у мозок сигнал: «Ось де тобі болить — зверни увагу». Але якщо нейрони пошкоджені, вони починають безперервно передавати фальшиві сигнали тривоги; через це ми думаємо, що проблема у тілі, хоча вона передусім у мозку. І навіть протягом тривалого часу після одужання больова система продовжує передавати сигнали. У гострого болю починається друге життя: він перетворюється на хронічний біль."

Як пластичність мозку може бути недоліком

"Пластичність може бути благом, якщо постійно отримувати приємні сенсорні сигнали — так мозок вчиться краще сприймати приємні відчуття та насолоджуватися ними; але та ж таки пластичність може бути нещастям, якщо сенсорні сигнали постійно надходитимуть у больову сенсорну систему. Больовий сигнал резонує в мозку людини, тож біль не вщухає навіть тоді, коли основної його причини вже немає. Таке може відбутися, наприклад, під час фантомного болю, коли людина, що втратила кінцівку, відчуває її присутність і біль."

Отзывы о книге «Самовідновлення мозку»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Пробудження

Олівер Сакс

230 
Купить
Как успокоить ум

Анна Барнс

220 
Купить
Керуй гормонами щастя

Лоретта Граціано Брюнінг

320 
Купить
Наверх