Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Різник із Городоцької

Різник із Городоцької - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Різник із Городоцької - купить и читать книгу
Різник із Городоцької - купить и читать книгу
Різник із Городоцької - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:130263

Характеристики книги "Різник із Городоцької"

Издательство:

Год издания: 2016

Количество страниц:

250

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-03-7516-1

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

220 г

Описание книги «Різник із Городоцької»

Львів, 1913 рік. Напередодні Різдва жорстоко вбито кількох дівчат легкої поведінки. Газети дали невловимому вбивці прізвисько - Різник із Городоцької. Але кримінальна хроніка та інші сенсації більше не цікавлять уже відомого ч...

Описание книги «Різник із Городоцької»

Львів, 1913 рік. Напередодні Різдва жорстоко вбито кількох дівчат легкої поведінки. Газети дали невловимому вбивці прізвисько - Різник із Городоцької. Але кримінальна хроніка та інші сенсації більше не цікавлять уже відомого читачеві львівського адвоката Клима Кошового. У нього життя налагоджується: він має адвокатьску практику, заможну клієнтуру, повагу в суспільстві та наречену – відому акторку театру та кіно. Та захищати хворого юнака, якого підозрюють у жорстоких вбивствах, Кошовий усе ж таки погоджується. Програти він не може а перемога - це додаткова й гучна реклама. Але щойно невинний виходить на волю, як на Клима починається справжнє полювання. Щоб урятувати своє життя, йому треба якнайшвидше знайти Різника. Так розпочинаються пошуки, котрі приводять Кошового та його друга Йозефа Шацького в стіни психіатричної лікарні, кружляють похмурими околицями, відкривають світ львівських повій і таємниці хворих душ. Клим не знає, як Різник змінить його життя. І тим більше не уявляє, що ця справа підніме завісу над однією з таємниць впливової красуні Магди Богданович.

Андрій Кокотюха - всі книги
Андрей Кокотюха
Україна, 17.11.1970

Андрій Кокотюха входить до когорти сучасних українських письменників, до яких популярність прийшла в середині 90-х років ХХІ століття.

Читать полностью

Отзывы о книге «Різник із Городоцької»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Різник із Городоцької
2020-02-18 12:27:57

Андрій Кокотюха – відома постать у сучасній українській літературі та кіновиробництві. Його твори користуються шаленим попитом як у друкованому вигляді, так і на кіноекранах. Його доробок: детективні, пригодницькі, авантюрні, історичні, біографічні твори, а також твори для дітей. Особливою пошаною серед читачів користуються ретродетективи.

«Різник з Городоцької» - четверта (з семи) книга циклу про адвоката Климентія Кошового, що виходить у серії «Ретророман». Й, хоча адвокат в силу своїх повноважень не є слідчим чи детективом, саме Кошовому доводиться виконувати «поліційну» справу, по суті, розслідувати злочин. Як не один, то інший. Бо якось так трапляється, що герой Кокотюхи знову й знову потрапляє в кримінальну халепу.

Всі події роману відбуваються у Львові, як завше. Минуло п’ять років, відколи київський адвокат утік (з певних цікавих причин) із Києва й осів у місті Лева. За цей час Клим Кошовий устиг обрости знайомствами – приємними й не дуже, паралельно розслідувавши три гучні кримінальні справи, ну і звісно здобувши популярність і розголос. Нарешті Клим отримав акредитацію адвоката й «успадкував» від колишнього шефа нотаріальної контори приватну практику. Ще й одружуватись надумав. Його обраниця – актриса театру та кіно Бася Райська. Аж раптом хвиля жорстоких вбивств прокотилася Львовом. Справжній маніяк, певне несповна розуму, вбиває жінок легкої поведінки, котрі «борються за життя» на вулиці Городоцькій. Й до чого ж тут Клим Кошовий? Чому саме він, а не поліція, як і слід було очікувати, береться за справу?

Цього разу Андрій Кокотюха скеровує події детективу у психлікарню на Кульпаркові, де під опікою пана професора психіатрії Зенона Ліщинського знаходиться еліта божевільні – найдивніші випадки захворювань. То може утік один із підопічних Ліщинского й убиває проституток? Ні, все не може бути так банальну у випадку Кокотюхи. А як щодо того, що перед смертю одна зі жриць кохання бачилася з нашою давньою знайомою, вдовою начальника львівської поліції, Магдою Богданович? Невже вона до цього якось причетна? Або як вам той факт, що відомий й шалено популярний газетяр Януш Навроцький завжди чи не першим опиняється на місці злочину, а його статті мають аж занадто багато деталей? Навіть не сумнівайтеся, до істини здатен докопатися лише Клим Кошовий разом зі своїм «товаришем по нещастю» паном Йозефом Шацьким.

«Різник з Городоцької» - чудове продовження серії. Саме в цій книзі ми нарешті дізнаємося велику таємницю Магди Богданович, а також будемо мати нагоду поспівчувати особистому горю Климентія Кошового. Якому? Читайте.

Наступна книга серії – «Коханка з площі Ринок».

Червоний

Андрей Кокотюха

200 
Купить
Вигнанець і навчена відьма

Андрій Кокотюха

270 
Купить
Втікач із Бригідок

Андрій Кокотюха

165 
Купить
Автомобіль із Пекарської
Автомобіль із Пекарської

Андрій Кокотюха

240 
Купить
Гімназист і Вогняний Змій

Андрій Кокотюха

200 
Купить
Наверх