Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Провісники Другої світової. Прикордонні конфлікти в Центрально-Східній Європі. Від розпаду імперій до Гляйвіцької провокації

Провісники Другої світової. Прикордонні конфлікти в Центрально-Східній Європі. Від розпаду імперій до Гляйвіцької провокації - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:156943

Характеристики книги "Провісники Другої світової. Прикордонні конфлікти в Центрально-Східній Європі. Від розпаду імперій до Гляйвіцької провокації"

Год издания: 2017

Количество страниц:

352

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-12-3917-3

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

304 г

Описание книги «Провісники Другої світової. Прикордонні конфлікти в Центрально-Східній Європі. Від розпаду імперій до Гляйвіцької провокації»

• Передумови Другої світової війни • Видання від популярного історичного блогера • Маловідомий суперечливий світ міжвоєнної Європи Центрально-Східна Європа періоду між Першою і Другою світовими ві...

Описание книги «Провісники Другої світової. Прикордонні конфлікти в Центрально-Східній Європі. Від розпаду імперій до Гляйвіцької провокації»

Передумови Другої світової війни
Видання від популярного історичного блогера
Маловідомий суперечливий світ міжвоєнної Європи

Центрально-Східна Європа періоду між Першою і Другою світовими війнами була перенасичена конфліктами через невдоволені амбіції, територіальні претензії, національні образи та економічні проблеми.

На карті з’явилися нові держави, повсталі на уламках Німецької, Російської, Австро-Угорської та Османської імперій, у патріотичному пориві готові воювати «за своє». Претензії до сусідів мали практично всі тогочасні держави регіону. Саме таким прикордонним конфліктам, що виявилися провісниками Другої світової війни, й присвячено цю книжку.

Отзывы о книге «Провісники Другої світової. Прикордонні конфлікти в Центрально-Східній Європі. Від розпаду імперій до Гляйвіцької провокації»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Кровавый век
Кровавый век

Мирослав Попович

1 122 
Купить
World War II Map by Map

Питер Сноу

1 504 
Купить
World War II. The Definitive Visual Guide

Ричард Холмс

1 126 
Купить
Война. Экономика. Информация

Денис Жарких

260 
Купить
Наверх