Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Привид із Валової

Привид із Валової - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:109336

Характеристики книги "Привид із Валової"

Издательство:

Год издания: 2015

Количество страниц:

284

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-03-7166-8

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

240 г

Описание книги «Привид із Валової»

Початок ХХ століття, 1909 рік. Успішний київський адвокат Клим Кошовий від переслідувань царської охранки тікає до Львова, де стає лише скромним помічником старого нотаря. Його нудні злиденні будні порушує візит комісара кр...

Описание книги «Привид із Валової»

Початок ХХ століття, 1909 рік. Успішний київський адвокат Клим Кошовий від переслідувань царської охранки тікає до Львова, де стає лише скромним помічником старого нотаря. Його нудні злиденні будні порушує візит комісара кримінальної поліції: у кишені трупа, знайденого у будинку на вулиці Валовій, виявили візитівку Клима. Сам чоловік загинув за досить дивних обставин, хоча офіційно це нещасний випадок. Але той дім має у Львові недобру славу. Кажуть, у ньому вже сто років блукає привид Чорної пані. Всякого, хто зустрінеться з нею, чекає погибель. І така смерть на Валовій — не перша. У гонитві за привидом Кошовий та його відданий друг Йозеф Шацький змушені зануритися у львівські нетрі та спуститися на міське дно. Ризикуючи життям, вони таки дізнаються правду про привида. І вона дуже не сподобається загадковій та впливовій красуні Магді Богданович..

Андрій Кокотюха - всі книги
Андрей Кокотюха
Україна, 17.11.1970

Андрій Кокотюха входить до когорти сучасних українських письменників, до яких популярність прийшла в середині 90-х років ХХІ століття.

Читать полностью

Отзывы о книге «Привид із Валової»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Привид із Валової
2020-02-18 12:27:57

«Привид з Валової» - друга книга семитомного циклу ретродетективів про Клима Кошового від відомого українського письменника й сценариста Андрія Кокотюхи. Автора читачі й критики вважають чи не найкращим представником даного жанру. Всі сім ретророманів про Львів початку двадцятого століття користуються чималим успіхом серед поціновувачів гостросюжетних детективів.

Цього разу Климентію Кошовому - амбітному київському нотаріусу, котрий через певні обставини емігрує до Львова, що тоді входив до складу Австро-Угорської імперії, доведеться мати справу з потойбічними силами. На початку двадцятого століття весь західний світ (ну і Львів звісно) накрила хвиля популярності спіритичних сеансів, віри в привидів, химер та духів померлих. Схоже, таку любов львів’ян до нечистих сил хтось вирішив використати на свою користь й отримати від цього зиск. До чого ж тут наш кмітливий герой Клим Кошовий?

На темній-темній вулиці, у темному-темному напівзруйнованому будинку по вулиці Валовій, у темному-темному підвалі час від часу з’являється привид Чорної пані. Його бачать сторожі, безхатьки, що ховаються від непогоди та й просто шукачі скарбів по чужих будівлях. Химерний будинок переходить від одного власника до іншого, кожного разу за меншою ціною. Ніхто не хоче володіти майном, що обросло легендами та недоброю славою. Краще триматись осторонь справ з потойбіччям.

Одного разу в будинку знаходять тіло вбитого Антона Моргуна, а в його кишені візитівку нотаріуса Клима Кошового. Поліція традиційно списує все на самогубство, бо не бажає вірити у привиди й до справи береться Клим Кошовий не без допомоги славнозвісного зубного лікаря Йозефа Шацького, котрий «знає половину Львова, а інша половина знає його». Кошовий може і не ставав би до справи, аж раптом з ним виходить на зв'язок Магда Богданович (відома по першому романі «Адвокат з Личаківської»), вдова коменданта львівської кримінальної поліції і разом з солідним товариством дуже наполегливо просить розібратися з привидом Чорної пані.

Чи здогадувався на початку розслідування Кошовий який ящик Пандори він відкриє!? Скільки таємниць буде розкрито й давно забутих злочинів. І все заради спростування чи підтвердження існування примари у будинку по вулиці Валовій. Те, що розкопає Клим разом із Шацьким насправді вражає і виявляється ще жахливішим ніж здавалося на початку. Добре ж закрутив інтригу Андрій Кокотюха!

Наступна книга серії «Автомобіль з Пекарської».

Книга с иллюстрациями
Адвокат iз Личакiвської

Андрій Кокотюха

245 
Купить
Адвокат iз Личакiвської
Адвокат iз Личакiвської

Андрій Кокотюха

200 
Купить
Автомобіль із Пекарської
Автомобіль із Пекарської

Андрій Кокотюха

165 
Купить
Вигнанець і чорна вдова

Андрій Кокотюха

270 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Привид із Валової"

Наверх