Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Правило 5 секунд

Правило 5 секунд - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Правило 5 секунд - купить и читать книгу
Правило 5 секунд - купить и читать книгу
Правило 5 секунд - купить и читать книгу
Правило 5 секунд - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:201098

Характеристики книги "Правило 5 секунд"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

288

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-09-5906-5

Серия

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

320 г

Описание книги «Правило 5 секунд»

Мел Роббінс хоче поділитися з вами власним досвідом подолання всіляких життєвих негараздів. Вважайте, що книжку «Правило п’яти секунд» написала ваша найліпша подруга, яка бажає, щоб ви стали кращою версією са...

Описание книги «Правило 5 секунд»

Мел Роббінс хоче поділитися з вами власним досвідом подолання всіляких життєвих негараздів. Вважайте, що книжку «Правило п’яти секунд» написала ваша найліпша подруга, яка бажає, щоб ви стали кращою версією самого себе.

Мел Роббінс — серійний підприємець, авторка бестселерів, міжнародно відомий і впливовий фахівець в сфері соціальних мереж і одна з найбільш затребуваних лекторів-мотиваторів у світі.

Її цифрова платформа спонукає до дій більше 20 млн. людей щомісяця за допомогою трансформаційних відео, статей, досліджень в сфері позитивної психології та інших надихаючих матеріалів. Остання книга Мел, «Правило п’яти секунд», була перекладна 29 мовами, посіла перше місце в рейтингу аудіокниг минулого року і входить в п’ятірку найбільш популярних книг на сайті Amazon. Її виступ на конференції TED набрав більше 14 млн. переглядів. Вона веде нове оригінальне шоу “Kick Ass with Mel Robbins” для платформи Audible. Медіа-компанія Мел, The Confidence Project, Inc., випускає програми з особистісного розвитку і онлайн-курси для міжнародного контингенту студентів і корпоративних партнерів, які щорічно залучають більше 50000 чоловік.

На сцені Мел Роббінс — цікавий і незабутній оратор. У своїх виступах вона ділиться з аудиторією різноманітними і численними стратегіями, підкріпленими наукою і здатними змінити життя. Мел виступала перед вищим керівництвом в провідних світових компаніях, включаючи Microsoft, JP Morgan Chase, Optum, Cisco і AT & T. Вона також є титулованим оглядачем і юристом-аналітиком на каналі CNN і експертом ресурсу про здоров’я Dr. Oz Healthline.

Мел закінчила Дартмутський коледж і юридичний факультет Бостонського коледжу. Вона заміжня, у неї троє дітей, живе в Бостоні.

Отзывы о книге «Правило 5 секунд»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх