Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Подив і тремтіння

Подив і тремтіння - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Подив і тремтіння - купить и читать книгу
Подив і тремтіння - купить и читать книгу
Подив і тремтіння - купить и читать книгу
Подив і тремтіння - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:144120

Характеристики книги "Подив і тремтіння"

Год издания: 2017

Количество страниц:

128

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-679-370-0

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Подив і тремтіння»

Амелі Натомб - популярна бельгійська письменниця, автор захоплюючих незвичайних трилерів. Вона народилася в сім'ї бельгійського дипломата. Саме тому майбутня письменниця разом з родиною часто переїжджали і встигли пожи...

Описание книги «Подив і тремтіння»

Амелі Натомб - популярна бельгійська письменниця, автор захоплюючих незвичайних трилерів. Вона народилася в сім'ї бельгійського дипломата. Саме тому майбутня письменниця разом з родиною часто переїжджали і встигли пожити в різних куточках світу, серед яких Японія, Китай, США, Бангладеш, Лаос та ін.

Свою першу книгу "Гігієна вбивці" Амелі Натомб опублікувала в 1992 році і з того часу майже кожного року радувала шанувальників новим романом.

Книжка "Подив і тремтіння" - автобіографічний роман письменниці, який описує досвід роботи в великій японській фірмі в Токіо. Цей твір приніс Нотомб премію Французької академії. Він був адаптований під сценарій кінострічки та екранізований в 2003 році.

Героїня роману "Подив і тремтіння" приїздить із Бельгії в Японію, щоб працювати за контрактом в токійській компанії. Дівчина впевнена, що зможе там жити, адже народилася в цій країні. Проте тільки приступивши до роботи, вона зіштовхується зі стіною непорозуміння, суворими корпоративними правилами, приниженням з боку роботодавців та жорстокими уроками долі.

Книга "Подив і тремтіння" - іронічний та комічний роман Амелі Натомб, який показує країну  вранішнього сонця з іншої сторони.

Отзывы о книге «Подив і тремтіння»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Подив і тремтіння
2020-02-18 12:27:57

Франкомовна бельгійська письменниця Амелі Нотомб народилася в невеличкому містечку Еттербек, але дитинство її пройшло в Японії, Лаосі, Китаї та Бірмі. Її батько займав посади в дипломатичному корпусі, чим можна пояснити часті переїзди родини Нотомбів. Саме тому ці екзотичні східні країни часто виринають у якості локацій для дії романів письменниці, додаючи її книгам автобіографізму і непересічного погляду на культурні особливості цих країн.

Роман «Подив і тремтіння» хоч і був написаний в 1999 році, лише тепер став доступним українською. Саме ця книга принесла авторці авторитетну Велику премію Французької академії, а в 2003 році її було адаптовано для телеекрану.

Безперечно, роман «Подив і тремтіння» автобіографічний. Адже, як і героїня твору сама Амелі теж стажувалася в токійській фірмі Юмімото протягом року, переживала такі ж труднощі в порозуміння двох таких різних культур і свій досвід описала в книзі. Сюжет роману – немов сповідь героїні, майже докладний щоденник. Це описи рутинних буднів у колективі торгівельної компанії, де владарює достатньо тоталітарний «великий» керівник і не менш деспотичні «менші» начальники. Юна перекладачка, щойно з університетської лави, бельгійка Амелі поринає у справжній тераріум, де плавають різнокаліберні рибки і рибини, готові проковтнути за найменший непослух та індивідуалізм (самодіяльність, ініціативу).  Хоча на початку безпосередня начальниця Амелі - Морі Фубукі скидалась на доволі приязну особу, з нею бельгійка могла б порозумітися і заприятелювати. Якби не ці пресловуті культурні й світоглядні розбіжності, етичний дисонанс і різне світосприйняття. Адже Японія – це настільки «дивна» країна, економічним звершенням котрої заздрять усі, а розумом її осягнути не можуть.

Щаблі кар’єрної драбини Амелі неустанно вели її донизу. Як так сталося, що починаючи працювати на посаді перекладача, її перевели до бухгалтерського відділу, потім до ксерокопіювального апарату, потім відвели дивну роль «щоденного перегортача календарів» на робочих місцях офісних працівників, і, врешті, апофеоз кар’єрного падіння – прибиральниця в туалеті на сорок четвертому поверсі? Що пішло те так? Світло може пролити лише оповідь самої героїні твору.

Цей роман нова спроба протиставити (чи може примирити) східну і західну цивілізації, в черговий раз наголосити на їх неможливій тотожності і поставити шах і мат тотальній глобалізації й мультикультуралізмі. Книга буде цікава всім без виключення, особливо поціновувачам японської культури. Бо, Амелі Нотомб глибоко поринала (дитинство і юність на теренах Японії) в реалії, прониклась славнозвісним японським духом і має що розповісти.

Людина без властивостей. Том І
Людина без властивостей. Том І

Роберт Музіль

108 
Купить
The Boy in the Striped Pyjamas

Джон Бойн

340 
Купить
Від порога до порога
Від порога до порога

Пауль Целан

300 
Купить
Бібліотекарка з Аушвіцу

Антонио Итурбе

450 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Подив і тремтіння"

Наверх