Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Пластилін

Пластилін - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Пластилін - купить и читать книгу
Пластилін - купить и читать книгу
Пластилін - купить и читать книгу
Пластилін - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:183489

Характеристики книги "Пластилін"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

256

Язык:

Украинский

Иллюстратор:

ISBN:

978-617-577-155-6

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

320 г

Описание книги «Пластилін»

Детективний роман з елементами психологізму «Пластилін» від Іри Баковецької-Рачковської — це неординарний, сміливий погляд на сутність буття й природу самовизначення людини. Це ніби прочинені двері у світ люд...

Купить другие книги автора

Торчки, або Ґрант на контрабанду

Ирина Баковецкая-Рачковская

185 
Купить

Описание книги «Пластилін»

Детективний роман з елементами психологізму «Пластилін» від Іри Баковецької-Рачковської — це неординарний, сміливий погляд на сутність буття й природу самовизначення людини. Це ніби прочинені двері у світ людської душі… Сюжет захоплює з перших рядків і «тримає» аж до кінця. Лінія головного героя закликає до багатогодинних міркувань щодо людського буття й заразом розбурхує найпотаємніші глибинні почуття й найвідвертіші емоції. Отже, буде цікаво!

«Пластилін» — це кардинально нове слово в сучасній українській літературі. Головний герой роману — журналіст на прізвисько Кекс — береться за розслідування вбивства одинадцятьох своїх колег, заразом поринаючи в глибини власної душі й ув’язаючи в пластиліновій масі людської буденності. Що за істота наважилася скоїти це жахіття? Яким міг би бути мотив? Чи є це ритуальною витівкою релігійних фанатиків або кровожерною помстою зневіреної коханки? Чим далі заходить розслідування, тим краще для читача відкривається світ головного персонажа з його спостереженнями та внутрішніми переживаннями. Кексові доведеться пройти важкий шлях, щоб розплутати справу, бо, тільки знайшовши вбивцю, він зуміє пізнати себе.

Іра Баковецька-Рачковська — письменниця, етно-рок-виконавиця, композитор, краєзнавець, журналіст, головний редактор, громадська діячка. Закінчила Національний університет «Острозька академія» за спеціальністю «Філософія. Релігієзнавство», здобула спеціальність «Хорове диригування» в Інституті мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету та ступінь магістра журналістики в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті. Автор поетичних збірок «Фундаменти святинь» (2008), «Римовані весни» (2012), «Перехрестя роси» (2013), «Із ребра хаосу» (2015), «Write, tomboy, write! Або Якби Бенксі жив у місті Ра» (2017) та книжки-дослідження «Релігійне життя надслучанського краю» (2013). Лауреат літературних премій імені Михайла Дубова та Валер’яна Поліщука.

Ирина Баковецкая-Рачковская
Україна

Ірина Баковецька-Рачковська - українська письменниця.

Читать полностью

Отзывы о книге «Пластилін»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Сходження Ганнібала. Книга 4

Томас Харрис

320 
Купить
Той, хто вбиває

Кріс Тведт

200 
Купить
Вірус

Гелен Фіцджеральд

250 
Купить
Тлеющий огонь

Пола Хокинс

222 
Купить
You'll Be the Death of Me

Карен М. Мак-Манус

384 
Купить
Наверх