Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Перевага. У чому сила корпоративної культури

Перевага. У чому сила корпоративної культури - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Перевага. У чому сила корпоративної культури - купить и читать книгу
Перевага. У чому сила корпоративної культури - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:150840

Характеристики книги "Перевага. У чому сила корпоративної культури"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

224

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7513-29-1

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Перевага. У чому сила корпоративної культури»

Патрік Ленсіоні описує, як корпоративна культура може стати найбільшою перевагою будь-якої компанії. Ця ідея проста, доступна й не потребує великих витрат. Але саме вона забезпечує потрібне середовище для розвитку стратегії, о...

Описание книги «Перевага. У чому сила корпоративної культури»

Патрік Ленсіоні описує, як корпоративна культура може стати найбільшою перевагою будь-якої компанії. Ця ідея проста, доступна й не потребує великих витрат. Але саме вона забезпечує потрібне середовище для розвитку стратегії, обігу фінансів, ефективної роботи маркетингу й застосування технологій.

 

У книжці автор наводить практичні поради та приклади з досвіду різногалузевих компаній, із якими він працював. Ленсіоні розповідає, як створити згуртовану команду менеджерів, мотивувати працівників, разом досягати спільної мети й навчитися бути відвертими одне з одним.

 

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Книжка стане в пригоді менеджерам різного рівня, які прагнуть зробити роботу команди ефективнішою. А також тим, хто тільки планує розпочати власну справу.

 

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Щоб створити злагоджену команду в організації, на думку автора, потрібно зробити чотири кроки. Про них Ленсіоні детально й на прикладах розповідає в «Перевазі».

 

ПРО АВТОРА

Патрік Ленсіоні — засновник та президент консалтингової компанії The Table Group, яка спеціалізується на організаційному здоров’ї та розвитку команди. Як консультант він працював із тисячами керівників — від бізнесменів зі списку Fortune 500 до представників середнього бізнесу та стартаперів. Газета Wall Sreet Journal назвала Патріка Ленсіоні «одним із найбільш затребуваних спікерів Америки».

Ленсіоні написав 11 бізнес-книжок сумарним накладом понад 5 мільйонів примірників, зокрема бестселер «П’ять вад у роботі команди». Його книжки перекладено на 30 мов.

 

ВІДГУКИ ПРО КНИЖКУ

Цю розумну, змістовну та практичну книжку обов’язково мають прочитати керівники й інші ділові люди, яким потрібно навести лад у компанії.

Publishers Weekly

 

Ми взяли за основу методологію Ленсіоні для наших довгострокових стратегічних планів. Результати виявилися фантастичними. Тепер працівники задоволені, комунікація вдала, є співпраця й налагоджено справжню командну роботу. Все суттєво покращилося.

Сміт Євел, CEО компанії Welocalize

 

Працювати над оздоровленням компанії — це те ж саме, що дати дітям можливість вступити до коледжу. У результаті в нас є команда, культура й система подолання труднощів, з якими ми мусимо впоратися, щоб досягти цілей.

Том Торкелсон, засновник та СЕО IDEA Public Schools

 

ЦИТАТИ

Більшість компаній залучають лише незначну частку доступних їм знань, досвіду і розумового капіталу, зате здорові — використовують ці ресурси практично на сто відсотків.

 

Засаднича відмінність між успішними й посередніми або неуспішними лідерами дуже мало залежить (якщо взагалі залежить) від того, що вони знають чи наскільки вони розумні. Проте вона величезною мірою корелює з тим, наскільки вони морально здорові.

 

Лише поодинокі організації вкладають у це достатньо часу й зусиль, та й ті беруться до справи зі значно меншою наполегливістю, ніж потрібно.

 

Коли менеджери з’ясують для себе, що таке організаційне здоров’я, і навчаться правильно застосовувати дане поняття, це надасть можливість справжніх покращень і конкурентних переваг, якої не надає жодна інша складова бізнесу. І це правда.

Отзывы о книге «Перевага. У чому сила корпоративної культури»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Перевага. У чому сила корпоративної культури"

Наверх