Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Пасивний заробіток. Як перетворити ідею на гроші за 27 днів

Пасивний заробіток. Як перетворити ідею на гроші за 27 днів - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:188068

Характеристики книги "Пасивний заробіток. Як перетворити ідею на гроші за 27 днів"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

240

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-7682-42-3

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Пасивний заробіток. Як перетворити ідею на гроші за 27 днів»

Підприємець Кріс Ґільбо все життя міняв підробітки як рукавички. Він пробував себе в усьому — від імпорту кави до розробки сайтів. Кожна нова справа давала йому досить пристойний заробіток, а також навчила простої істини...

Описание книги «Пасивний заробіток. Як перетворити ідею на гроші за 27 днів»

Підприємець Кріс Ґільбо все життя міняв підробітки як рукавички. Він пробував себе в усьому — від імпорту кави до розробки сайтів. Кожна нова справа давала йому досить пристойний заробіток, а також навчила простої істини: реалізувати свої ідеї не так складно. Не має значення, ким ви працюєте і чи плануєте звільнятися з основної роботи. Ви можете почати реалізовувати проект навіть не маючи багато грошей, купу вільного часу чи спеціальної освіти.

 

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Для всіх, хто цікавиться підприємництвом, прагне започаткувати власну справу.

 

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Автор пропонує місячний план, який допоможе структурувати ваші дії, почати якнайшвидше реалізовувати ідеї та отримувати додатковий заробіток.

 

ПРО АВТОРА

Кріс Ґільбо — американський письменник, підприємець і мандрівник. Усе життя працює на себе. Він займається різноманітними проектами: від написання статей до волонтерства в Західній Африці. Ґільбо заснував World Domination Summit — міжнародну спільноту творчих людей. Допомагає іншим знайти своє покликання та поділитися досвідом. Кріс відвідав 193 країни до свого 35-річчя. Автор книжки «Стартап на $100».

 

ВІДГУКИ

Автор створив покрокову методологію, яка допоможе візуалізувати, побудувати та запустити додатковий проект, який допоможе отримувати серйозний прибуток.

Джон Даймонд, ведучий бізнес-програми Shark Tank

 

Хобі обходяться вам дорого, натомість додатковий бізнес навпаки приносить гроші. Ця книжка допоможе відчути більшу фінансову свободу, знайти пристрасть, а також зробити правильний вибір у житті.

Джесіка Херрін, СЕО компанії Stella and Dot

 

ЦИТАТИ

Про ідеї пасивного заробітку

Подивіться навколо: ідеї підробітку оточують вас. І деякі з цих ідей можна розміняти у валюті. Мета підробітку — перетворити ідею на актив, на щось, що має реальну цінність і приносить дохід протягом певного часу.

 

Про перешкоди та можливості

Трохи логіки — і ви одразу відшукаєте бодай декілька перешкод і можливостей, прихованих в ідеї вашого продукту чи послуги. Спитайте себе: «Що в моєму проекті є однозначно вигідним, а що — однозначно складним?». Якщо ви мрієте продавати космонавтам гольф-кари для Місяця, то від початку маєте розуміти, що в самій ідеї закладено значні обмеження...Аналогічно з можливостями. Їх досить легко визначити, якщо ви знаєте, хто може отримати вигоду з вашого продукту і як.

 

Про мотивацію

Час — важливий ресурс, бо у вас його обмаль, тому варто віддавати перевагу максимально ефективній ідеї. Мотивацією теж не варто нехтувати: підробіток має вам хоч трохи подобатися (в ідеалі — більше, ніж трохи). Ви ж не хочете емоційно вигоріти? Ви маєте любити свій підробіток, а не жахатися його чи сприймати як нудну рутину.

Отзывы о книге «Пасивний заробіток. Як перетворити ідею на гроші за 27 днів»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Пасивний заробіток. Як перетворити ідею на гроші за 27 днів"

Свернуть Развернуть
Наверх