Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Організація та економіка фармації. Модуль 1. Організація фармацевтичного забезпечення населення. Навчальний посібник

Організація та економіка фармації. Модуль 1. Організація фармацевтичного забезпечення населення. Навчальний посібник - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:175825

Характеристики книги "Організація та економіка фармації. Модуль 1. Організація фармацевтичного забезпечення населення. Навчальний посібник"

Издательство:

Редактор:

Год издания: 2013

Количество страниц:

216

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-505-218-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

434 г

Описание книги «Організація та економіка фармації. Модуль 1. Організація фармацевтичного забезпечення населення. Навчальний посібник»

Навчальний посібник містить питання для самостійної підготовки студентів; приклади тестових завдань для поточного контролю знань; витяги з нормативно-правових актів (станом на 1 липня 2012 р.), що регулюють питання ліцензуванн...

Описание книги «Організація та економіка фармації. Модуль 1. Організація фармацевтичного забезпечення населення. Навчальний посібник»

Навчальний посібник містить питання для самостійної підготовки студентів; приклади тестових завдань для поточного контролю знань; витяги з нормативно-правових актів (станом на 1 липня 2012 р.), що регулюють питання ліцензування певних видів господарської діяльності, державної реєстрації, обігу та контролю якості лікарських засобів і виробів медичного призначення, вимог до фармацевтичних кадрів.
Призначений для викладачів, студентів і магістрантів фармацевтичних факультетів спеціальності 7.12020101 — "Фармація" вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів ІІІ—IV рівнів акредитації. Може бути корисним для фахівців практичної фармації при вирішенні питань, пов'язаних із ліцензуванням господарської діяльності; реєстрацією, обігом і контролем якості лікарських засобів.

Отзывы о книге «Організація та економіка фармації. Модуль 1. Організація фармацевтичного забезпечення населення. Навчальний посібник»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Організація та економіка фармації. Модуль 1. Організація фармацевтичного забезпечення населення. Навчальний посібник"

Наверх