Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Організація роботи і обсяг невідкладної медичної допомоги на фельдшерсько-акушерському пункті. Навчальний посібник

Організація роботи і обсяг невідкладної медичної допомоги на фельдшерсько-акушерському пункті. Навчальний посібник - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:175820

Характеристики книги "Організація роботи і обсяг невідкладної медичної допомоги на фельдшерсько-акушерському пункті. Навчальний посібник"

Издательство:

Редактор:

Год издания: 2015

Количество страниц:

152

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-505-435-2

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

260 г

Описание книги «Організація роботи і обсяг невідкладної медичної допомоги на фельдшерсько-акушерському пункті. Навчальний посібник»

У навчальному посібнику викладено основні напрями діяльності фельдшерсько-акушерського пункту й обсяг надання невідкладної медичної допомоги при захворюваннях внутрішніх органів, хірургічній та гінекологічній патології, нещасн...

Описание книги «Організація роботи і обсяг невідкладної медичної допомоги на фельдшерсько-акушерському пункті. Навчальний посібник»

У навчальному посібнику викладено основні напрями діяльності фельдшерсько-акушерського пункту й обсяг надання невідкладної медичної допомоги при захворюваннях внутрішніх органів, хірургічній та гінекологічній патології, нещасних випадках і отруєннях, травмах очей, вуха, горла і носа у дорослих і дітей.

Подано календар профілактичних щеплень в Україні, стандарти показників клініко-лабораторного дослідження і найуживаніші лікарські засоби за фармакотерапевтичною дією у практичній роботі фельдшера й акушерки.

Для студентів вищих медичних навчальних закладів І—ІІІ рівнів акредитації, медичних працівників, які самостійно працюють у сільській місцевості в умовах діяльності фельдшерсько-акушерського пункту.

Отзывы о книге «Організація роботи і обсяг невідкладної медичної допомоги на фельдшерсько-акушерському пункті. Навчальний посібник»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх