Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Опанувати складність

Опанувати складність - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Опанувати складність - купить и читать книгу
Опанувати складність - купить и читать книгу
Опанувати складність - купить и читать книгу
Опанувати складність - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:202886

Характеристики книги "Опанувати складність"

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

288

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-966-97860-6-7

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

70x100/18 (165x230 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Опанувати складність»

Як давно ви останній раз дратувалися через незрозумілий інтерфейс, непродуману послідовність дій, нелогічність і неочевидність процесу використання здавалося б найпростіших і найзвичніших у побуті речей? Життя складне — ...

Описание книги «Опанувати складність»

Як давно ви останній раз дратувалися через незрозумілий інтерфейс, непродуману послідовність дій, нелогічність і неочевидність процесу використання здавалося б найпростіших і найзвичніших у побуті речей? Життя складне — констатує Дональд Норман, — і з цим треба змиритися, але не варто його ще більше ускладнювати. Тут йдеться про відповідальність дизайнера за те, яким буде споживацький досвід, адже знайоме кожному відчуття безпорадності та роздратування («воно не працює!!!») найчастіше стає наслідком погано зробленої дизайнерської роботи. Сучасна людина багато прагне від життя, тож «прості рішення» наші потреби не задовольнять, і хоча багато хто нарікає на складність технологій, аскезу простоти обирають одиниці. Нам усім доведеться жити в цьому складному світі, проте коли за складністю стоїть осмисленість, логіка й система — ми цілком здатні її опанувати.

Дональд Артур Норман (народився 25 грудня 1935 року) є дослідником, професором і автором. Норман — директор Лабораторії Дизайну в Каліфорнійському університеті в Сан-Дієго. Він відомий своїми книгами з дизайну, особливо Дизайн звичних речей. Він широко відомий за його досвід в області дизайну, ергономічного проектування та когнітивної науки. Він є співзасновником і консультантом Nielsen Norman Group. Він також є співробітником IDEO і членом Опікунської ради Інституту дизайну в Чикаго. Він має звання почесного професора когнітивної науки в Каліфорнійському університеті в Сан-Дієго. Норман є активним заслуженим гостьовим професором в Корейському науково-технічному інституті (KAIST), де він проводить два місяці на рік.

Більша частина роботи Нормана передбачає пропаганду дизайну, орієнтованого на користувача. Його книги мають основну мету — розвиток галузі дизайну, від дверей до комп'ютерів. Норман сприйняв суперечливу позицію, стверджуючи, що дослідницьке співтовариство дизайну мало впливає на інновації продуктів, і хоча вчені можуть допомогти в переробці існуючих продуктів. З цією метою Норман назвав свій сайт ініціалізмом порігом розрізнення, щоб відмітити його зусилля, аби змінити ситуацію.

Отзывы о книге «Опанувати складність»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Несвідомий брендинг

Дуглас ван Прает

390 
Купить
Главная маркетинговая книга

Алексей Филановский

350 
Купить
Наверх