Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Небудь-де

Небудь-де - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Небудь-де - купить и читать книгу
Небудь-де - купить и читать книгу
5.00
2  отзыва
Артикул:143315

Характеристики книги "Небудь-де"

Автор:

Год издания: 2017

Количество страниц:

432

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7489-54-1

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Небудь-де»

Ніл Ґейман - талановитий британський письменник, що працює в жанрах фентезі, жахи та містика. Він є автором графічних романів, коміксів, кіносценаріїв та популярних казкових творів, що стали світовими бестселерами. В ...

Описание книги «Небудь-де»

Ніл Ґейман - талановитий британський письменник, що працює в жанрах фентезі, жахи та містика. Він є автором графічних романів, коміксів, кіносценаріїв та популярних казкових творів, що стали світовими бестселерами.

В 1996 році Ніл Ґейман написав сценарій до телесеріалу "Neverwhere", який транслювався на британському телеканалі BBC . Через маленький бюджет та низьку якість зображення проект не здобув широкої популярності у публіки. Проте в цьому ж самому році письменник опублікував роман "Небудь-де", створений на основі готового сценарію до серіалу. Історія була значно доповнена та більш докладно розкрита. Книга заслужила популярність у читачів та принесла автору визнання.

На сьогоднішній день, окрім твору та телеверсії роману, на основі сюжету "Небудь-де" створений комікс та поставлено три п'єси в театрі.

Книга "Небудь-де" - перший самостійний роман Ніла Ґеймана, написаний в жанрі міське фентезі.

Під вулицями Лондона існує місце, про яке більшість людей навіть не здогадується. В підземних лабіринтах каналізаційних тунелів та закритих станцій метро криється світ під назвою Небудь-де. Тут слово набуває справжньої сили, тут мешкають монстри, святі, вбивці, лицарі в обладунках та білі дівчата в чорному оксамиті. Сюди потрапляють ті, хто провалився крізь тріщини життя.

І один добрий вчинок може вирвати зі звичайного життя  в підземний світ під вулицями Лондона. Так сталося з Ричардом Мейг'ю і так почалася історія "Небудь-де"...

Ніл Ґейман
Великобританія, 10.10.1960

Ніл Ґейман - англійський письменник-фантаст.

Читать полностью

Отзывы о книге «Небудь-де»

0
Небудь-де

Нарешті українською! Феноменальний автор!

Ответить
0
Ніл Ґейман

Чув дуже багато хороших відгуків про книги даного автора, дуже радий, що його тепер друкують українською, додам до списку того, що хочу прочитати найближчим часом)

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх