Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Небеса на землі

Небеса на землі - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:188289

Характеристики книги "Небеса на землі"

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

336

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7682-26-3

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

415 г

Описание книги «Небеса на землі»

Науково-популярна розповідь про ключові історичні, антропологічні та психологічні концепції, які пояснюють смерть, та їхній зв’язок із міфами та релігіями.   Усвідомлення нашої смертності й недосконалос...

Описание книги «Небеса на землі»

Науково-популярна розповідь про ключові історичні, антропологічні та психологічні концепції, які пояснюють смерть, та їхній зв’язок із міфами та релігіями.

 

Усвідомлення нашої смертності й недосконалості породило безліч вірувань та постійно підштовхує до наукових досліджень щодо змолодження людини. У різних формах люди прагнуть духовного безсмертя на небесах, фізичного безсмертя на землі чи можливості вдосконалення тут і зараз. Світські філософи та вчені шукають способів радикального продовження життя, письменники-фантасти сперечаються про майбутнє людства, мрійники-утопісти намагаються створити для нього ідеальні умови, песимісти пророкують загибель цивілізації, а диктатори й демагоги експлуатують усі ці страхи.

 

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Для всіх, хто цікавиться наукою, захоплюється науково-популярною літературою.

 

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

У цій книжці популяризатор науки Майкл Шермер аналізує ключові історичні, антропологічні, психологічні концепції, які пояснюють смерть, розповідає, хто були ті люди, які першими усвідомили свою смертність, і як це розуміння привело до створення міфів та релігій.

 

ПРО АВТОРА

Майкл Шермер — американський науково-популярний автор, засновник Спільноти скептиків, яка займається розслідуванням псевдонаукових заяв та повідомлень про надприродні явищ. Дописувач Scientific American та Time.com.

 

ВІДГУКИ

Шермер - це маяк раціонального розуму в океані ірраціональності.

Ніл Деграсс Тайсон, директор планетарію Гайдена у Американському музеї природознавства

 

Абсолютно вражаюча, наповнена глибокими ідеями книжка.

Емі Чуа, професорка Єльського університету

 

ЦИТАТИ

Про усвідомлення смертності

Однією з найглибших наших думок є усвідомлення власної смертності, але не вона є головним рушієм людської думки й поведінки, творчості й продуктивності. Наша нездатність уявити власне небуття означає, що остаточне розуміння власної смертності завжди вислизатиме від нас, залишаючи нас жити тут і зараз, хоч нас і вабить майбутнє.

 

Про сприйнятта раю та пекла

У 2009 році опитування громадської думки, проведене інститутом Гарріса, виявило, що в існування царства небесного вірять 75 відсотків американців, причому найнижчий результат, 48 відсотків, показали євреї, а найвищий, 97 відсотків, — перероджені християни. Цікаво, що віра в існування диявола й надія на сили зла поступово зменшується як у ліберальних, так і в консервативних церквах, і в усіх опитуваннях віра в існування пекла відстає від віри в існування раю на 2025 відсотків, демонструючи тим самим схильність опитаних до надмірного оптимізму.

Отзывы о книге «Небеса на землі»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх