Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Моє дивовижне тіло



Моє дивовижне тіло - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Моє дивовижне тіло - купить и читать книгу
Моє дивовижне тіло - купить и читать книгу
Моє дивовижне тіло - купить и читать книгу
5.00
6  отзывов
Артикул:152260

Характеристики книги "Моє дивовижне тіло"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

18

Язык:

Украинский

Переводчик:

Иллюстратор:

ISBN:

978-966-97610-5-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

70×100/12 (225x245 мм)

Вес:

600 г

Описание книги «Моє дивовижне тіло»

"Моє дивовижне тіло" - книга-енциклопедія з віконцями, яка входить до серії « Маленькі дослідники » видавництва #книголав. У книжці знаходиться більше 60-ти «віконець-відгорталок». Кожне ...

Купить другие книги автора


5.00 Космічний світ

Рут Мартін

500 
Купить

5.00 Динозаври

Рут Мартін

500 
Купить
428 
Купить

5.00 Транспорт

Рут Мартін

500 
Купить

Описание книги «Моє дивовижне тіло»

"Моє дивовижне тіло" - книга-енциклопедія з віконцями, яка входить до серії «Маленькі дослідники» видавництва #книголав.

У книжці знаходиться більше 60-ти «віконець-відгорталок». Кожне з них відкриває для дитини корисну та важливу інформацію про людський організм та функціонування того чи іншого органу нашого тіла. Хочеш зазирнути в голову - відкривай її і розглядай мозок. Хочеш дізнатися, що відбувається у шлунку - відкрий віконце на животі і зрозумієш, як працює кишечник.

Чому наше серце б’ється? Як ми дихаємо? Чому треба чистити зуби? Навіщо ми сміємося або плачемо?

Усі відповіді дитинка знайде в цій енциклопедії. Все записано в простій та зрозумілій формі і, головне, зображено на картинках, які можна відкрити.

 

Книга "Моє дивовижне тіло":

  • навчить слідкувати за своїм здоров’ям;
  • розповість цікаву та повчальну  інформацію про будову людського тіла;
  • допоможе зрозуміти себе і багато фізичних процесів в організмі;
  • розвиватиме словниковий запас дитини;
  • займе малюка веселою грою.

"Моє дивовижне тіло" - пізнавальна книжка з клапанами для юних допитливих "чомучок".

Отзывы о книге «Моє дивовижне тіло»

1
0

Супер книги - этой серии! Познавательные и очень интересные, еще и с окошками.

Ответить
0

простою мовою для дітей про тіло та здоров'я, підкупає

Ответить
0

сторінки-картонки, дитині зручно перевертати та дивитися, якістю та наповнення я дуже задоволена, замовили з цієї серії ще про динозаврів та космос

Ответить
0

Кращої книги про тіло для дитини я ще не бачила

Ответить
0

книжка дійсно кльова, все пояснює та показує дитині, навіть мені як дорослому, було цікаво дізнатися деякі факти

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Моє дивовижне тіло
2020-02-18 12:27:57

«Моє дивовижне тіло» - це книжка-енциклопедія, присвячена нашому організму та процесам, які в ньому виникають. Це одночасно і книжка-відкривашка, на кожній сторінці якої (окрім першої та останньої) є ілюстрації з рухомими віконцями.

Відгортаєте її - а всередині нова цікава картинка з поясненням. Осі ви, наприклад, знаєте скільки волосин щодня випадає у людини? Відкриваєте віконце з кумедною дівчинкою і дізнаєтеся.

Кожна сторінка присвячена якійсь одній темі і дає відповідь на питання: "Як працює моє тіло?", "Куди зникає їжа?", "Що робить мій мозок?", "Як я бачу і чую?", "Чому мені зле?". Текст супроводжується порадами, цікавою інформацією і, звичайно, кумедними картинками.

Підкупляє те, що текст у книзі написаний зрозумілою дитячою мовою. Автори пишуть так, ніби звертаються безпосередньо до дитини. Батьки можуть не перейматися тим, що потрібно буде щоразу перефразовувати та доносити до малюка інформацію так, щоб він зрозумів. Все розписано просто, а ще і проілюстровано.

До того ж деякі процеси в нашому тілі зображені у формі гри. Так, вторгнення мікробів і вірусів у наш організм оформлено у вигляді фортеці, яку намагаються атакувати загарбники. Кумедно, інформативно і зрозуміло!

Сторінки виконані з якісного картону. Книга «Моє дивовижне тіло» переживе жбурляння об стіну, якщо таке станеться. А от паперові віконця такого натиску не витримають. Тому рекомендується обережно відгортати та намагатися не відірвати.

Більше всього сподобалася остання сторінка про те, як доглядати за своїм тілом. Поради усесвітньо відомі (потрібно добре висипатися, уважно переходити дорогу, мити руки, гратися на вулиці, пити багато води), але дійсно важливі і потребують нагадування.

Книга «Моє дивовижне тіло» не тільки наочно показує, які процесі діють у нашому організмі, але і вчить дітей розуміти цінність нашого тіла, дбати про нього, адже воно у нас одне на ціле життя.

Рецензия на книгу Моє дивовижне тіло
2020-02-18 12:27:57

Книжка «Моє дивовижне тіло» – це маленька інтерактивна енциклопедія, яка в легкій і доступній для дитини формі, пояснює складні фізіологічні процеси. Завдяки їй, діти зрозуміють як влаштоване наше тіло, як воно працює і що треба для того, щоб воно було здоровим.

Основні розділи присвячені найактуальнішим темам, що можуть бути цікаві для дітей віком від 2-х років. Наприклад, розділ «Звідки я взявся» доступно підносить інформацію, що відбувається в організмі мами під час вагітності і як росте дитя всередині мами. Або ж, завдяки розділу «Куди зникає їжа» дуже легко розпалити інтерес до процесу харчування.

Ми використовуємо цей посібник для тематичних ігор з сином. Наприклад, влаштовуємо боротьбу з мікробами і бактеріями і пояснюємо чому потрібно мити руки після прогулянки. Читаємо її перед походом до педіатра, щоб підкреслити необхідність огляду лікарем чи важливість щеплення.

Для себе я відмітила, що книжка має дуже зручний формат, трохи менша звичайного листа А4, та виготовлена з цупкого картону, який після багатьох перечитувань залишився цілим. Її зручно брати у подорож та читати в машині чи іншому транспорті.

Формат книжки з «віконечками» приверне увагу навіть найменших читачів, а старші діти знайдуть для себе багато нової інформації та збагатять словниковий запас цінними поняттями. Тому, однозначно рекомендую.

Наверх