Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Мовленнєве спілкування. Високий рівень

Мовленнєве спілкування. Високий рівень - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:150922

Характеристики книги "Мовленнєве спілкування. Високий рівень"

Издательство:

Год издания: 2016

Количество страниц:

64

Язык:

Украинский

ISBN:

966-8182-05-7

Серия

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

84×108/16 (205x260 мм)

Вес:

130 г

Описание книги «Мовленнєве спілкування. Високий рівень»

Посібники серії «Малятко» допоможуть вам якнайкраще підготувати дитину до школи. Розроблені педагогами-практиками, вони повністю відповідають сучасним методичним вимогам та санітарно-гігієнічним нормам, ураховують ...

Описание книги «Мовленнєве спілкування. Високий рівень»

Посібники серії «Малятко» допоможуть вам якнайкраще підготувати дитину до школи. Розроблені педагогами-практиками, вони повністю відповідають сучасним методичним вимогам та санітарно-гігієнічним нормам, ураховують вікові фізіологічні та психологічні особливості дошкільників.
Скомпонований за заняттями навчальний матеріал вичерпно охоплює обсяг умінь та знань, рекомендований дитині для засвоєння впродовж навчального року.
Посібники серії однаково ефективно можуть бути використані як для індивідуальних занять, так і для колективної роботи з дітьми у дошкільних навчально-виховних закладах.
Пропонований посібник із грамоти спілкування сприятиме формуванню у дитини початкових навичок читання й письма, розвиткові фонематичного слуху. Він допоможе також закріпити й розширити знання дітей про звук, слово, наголошений та ненаголошений склад, речення, уміння розрізняти звуки на слух, їх послідовність у словах різної звукоскладової структури, за допомогою умовних позначок і без них (усно).
Окрема група завдань спрямована на підготовку руки дитини до письма, на розвиток логічного мислення, уваги та пам’яті. Добірка віршиків, невеличких творів усної народної творчості допоможе дітям краще засвоїти матеріал, поповнити словниковий запас, розвинути мовлення, а спеціально розроблений додатковий матеріал стане в пригоді дорослим (батькам, вихователям) для більш успішного та правильного проведення занять із дітьми.

Отзывы о книге «Мовленнєве спілкування. Високий рівень»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх