Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Мистецтво укладати угоди

Мистецтво укладати угоди - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Мистецтво укладати угоди - купить и читать книгу
Мистецтво укладати угоди - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:142658

Характеристики книги "Мистецтво укладати угоди"

Год издания: 2017

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7489-50-3

Серия

Переплёт:

7БЦ - твердый

Суперобложка:

Суперобложка

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

598 г

Описание книги «Мистецтво укладати угоди»

Дональд Трамп став, імовірно, найвідомішою легендою у світі нерухомості. Безперечно, він важко працював, щоб заслужити честь так називатися. Світ Трампа складається з нескінченної низки угод та авантюр, більшість із яких він в...

Описание книги «Мистецтво укладати угоди»

Дональд Трамп став, імовірно, найвідомішою легендою у світі нерухомості. Безперечно, він важко працював, щоб заслужити честь так називатися. Світ Трампа складається з нескінченної низки угод та авантюр, більшість із яких він вважає по-справжньому успішними. Ця книга — не лише автобіографія, у ній викладено одинадцять історій успіху підприємця-мільярдера. Автор радить масштабно мислити, вміти захищатися від коливань вартості активів, максимізувати можливості вибору, вивчати потреби ринку, використовувати будь-які існуючі важелі впливу, покращувати місце свого проживання, розповідати про себе світові через зв’язки з громадськістю та маркетингові кампанії, завжди виконувати власні обіцянки, уміти давати відсіч, контролювати витрати і розважатись. Щоправда, навіть така щирість та відкритість автора не пояснюють у повній мірі, що саме робить його настільки успішним.

 

Дональд Д. Трамп — сорок п’ятий президент США, підприємець і мільярдер, шоумен і філантроп. Він уособлює американську історію успіху: постійно встановлює стандарти досконалості, одночасно розширюючи власні інтереси в галузі нерухомості, азартних ігор, спорту та розваг. Федерація «Об’єднаний єврейський заклик» назвала його стратегом сторіччя в усьому, що стосується готелів та нерухомості. За версією New York Times, Трамп — автор багатьох найпопулярніших книжок, зокрема «Колишня велич Америки», «Америка, на яку ми заслуговуємо», «Думай як мільярдер», «Як стати багатим», «Виживання на верхівці», «Мистецтво повернення» та «Мистецтво укладати угоди». Ці видання розійшлися по світу мільйонними накладами. Затятий філантроп, Дональд Трамп є членом низки благодійних організацій.

 

Рецензія від Publishers Weekly:

«Ця хвалькувата, неймовірно захоплива особиста історія пропонує погляд зсередини на фінансування, розвиток та будівництво першокласної нерухомості Нью-Йорка. «Я роблю це не заради грошей», — стверджує Дональд Трамп, син ріелтора з Квінза, який у віці 27 років придбав і цілковито змінив велетенський готель Commodore на центральному вокзалі Нью-Йорка. Тим, хто хоче бути схожим на нього, Трамп чітко озвучує свої секрети успіху: уява, наполегливість, вміння використовувати слушну нагоду і обирати вдалий час (особливо в тих питаннях, що стосуються землі чи оренди, банківського фінансування, зонування, податкових пільг тощо) та, найважливіше, інстинкт справжнього підприємця».

 

Автор класичної розповіді про злет найспритнішого бізнесмена Америки — нещодавно обраний президент Дональд Д. Трамп — від першої особи ділиться поглядами на особисте та професійне життя.

 

Трампа показано в дії — як він управляє своїм бізнесом і власним життям: коли зустрічається з потрібними людьми, як спілкується з сім’єю та друзями, вступає в сутички з противниками, піддає критичній оцінці стандартні рішення. Навіть вовки-одинаки грають за правилами, а бізнесмени й тим паче. Тож і у Дональда Трампа, звісно, є перевірені часом рекомендації щодо ведення бізнесу, певні секрети досягнення успіху. Загалом, він виокремлює спільне у своїх найбільших звершеннях, розвінчує міфи, не криючись називає імена, навчає мистецтва укладення угод. І, що найголовніше, Дональд Трамп докладно все пояснює на власному досвіді. Книга «Трамп: мистецтво укладати угоди» — це неприхований погляд на філософію блискучого підприємця, найкраще чтиво для кожного, кому цікаво спостерігати за успішною людиною, яка перебуває у фокусі загальної уваги.

 

«Трамп змушує знову повірити в американську мрію». — The New York Time

«Дональд Трамп — ділок. Він ділок настільки, наскільки леви — хижаки, а вода — мокра». - Chicago Tribune

«Фантастична… від неї неможливо відірватись… так виразно передає нетипову манеру поведінки Трампа, що захоплює увагу читача відразу і повністю». - Boston Herald

«Невимушена, насичена, повна нахабства автобіографія». — New York Post

 

Рецензія від імпресаріо популярної передачі телекомпанії NBC «Учень»

ТРАМП ПРО ТРАМПА: «Я люблю мислити масштабно. Завжди любив. Як на мене, у цьому немає нічого складного: ви все одно будете мислити, то чому б одразу не мислити масштабно?»

Книга «Трамп: мистецтво укладати угоди» починається описом тижня з насиченого життя Трампа і показує нам політика і вдалого підприємця у дії. Ми бачимо, як він день у день веде діяльність — як керує своїм бізнесом і власним життям, коли спілкується з родиною та друзями, вступає в суперечки з ворогами, скуповує найкращі казино в Атлантик-Сіті, змінює обриси нью-йоркського небокраю… і планує найвищу у світі будівлю.

 

ТРАМП ПРО ТРАМПА: «Я не обмежую себе жорсткими рамками. Я не ношу портфель. Я намагаюсь не перевантажувати свій день зустрічами. Я завжди готовий скористатися новими можливостями… Я волію щодня приходити на роботу і просто споглядати за тим, що відбувається».

 

Трамп формулює власні одинадцять рекомендацій з успішного ведення бізнесу. Він виокремлює спільні елементи у своїх найбільших досягненнях, розвінчує міфи («Вам не обов’язково потрібна найкраща ділянка. Головне, що вам потрібно, — це найкраща угода»), називає імена, навчає мистецтва укладання угод. І все це на прикладі реальних власних проектів, переходячи від покинутого об’єкта нерухомості, який став Конференц-центром Джейкоба К. Джевітса, до старого готелю, що перетворився на Grand Hyatt; від боротьби за право реконструкції ковзанки Wollman у Центральному парку до каверзної саги з об’єктом нерухомості, який, зрештою, було перебудовано на Tramp Tower. І при цьому Трамп розповідає — відверто розповідає — про те, як він це робить і чим керується.

 

ТРАМП ПРО ТРАМПА: «Я завжди берусь за угоду, передбачаючи найгірше. Якщо ви готові до найгіршого, якщо ви здатні вижити з найгіршим, хороше не забариться».

 

Дональд Трамп прямолінійний, вольовий, часом на диво старомодний, але завжди оригінальний. Книжка «Трамп: мистецтво укладати угоди» — це неприхований погляд на філософію блискучого підприємця та безпрецедентний урок з мистецтва укладати угоди. Це найпрактичніша з усіх бізнес-книг і гаряче чтиво для кожного, хто цікавиться бізнесом та прагне успіху.

Отзывы о книге «Мистецтво укладати угоди»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Під знаком влади

Сергей Войченко

270 
Купить
Без ярликів

Морин Шике

200 
Купить
Наверх