Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Машинки. Розмальовки та завдання

Машинки. Розмальовки та завдання - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:191951

Характеристики книги "Машинки. Розмальовки та завдання"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

64

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-913-837-8

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

84×108/16 (205x260 мм)

Вес:

200 г

Описание книги «Машинки. Розмальовки та завдання»

«Розмальовки і завдання. Машинки» — це активна розвивальна гра, але тільки у книжці. Малюк не просто грається в машинки, а сам придумує і створює їх своїми руками. Ретельно розмальовуючи силует, підбираю...

Описание книги «Машинки. Розмальовки та завдання»

«Розмальовки і завдання. Машинки» — це активна розвивальна гра, але тільки у книжці. Малюк не просто грається в машинки, а сам придумує і створює їх своїми руками.

Ретельно розмальовуючи силует, підбираючи фарби за зразком, поданим на малюнку, дитина ніби «проектує» в уяві кожен елемент кабіни, кузова, коліс, крана, корпусу корабля, фюзеляжу літака. Вона уявляє, як кермує великим самоскидом або трактором, летить між хмарами в небі у розфарбованому власними руками літаку, розтинає хвилі носом свого різнобарвного кораблика. Таким чином, під час гри з цією книжкою активізуються дитяче мислення та уява. А коли творча фантазія захоплює малюка, вона народжує в його свідомості дивовижні мрії. Наприклад, як він лине до зірок усередині барвистої ракети, катається, мов на гойдалці, на нічному місяці. І що при цьому дуже важливо — йому цікаво виконувати завдання на логіку, просторове мислення, кмітливість, адже вони теж стають частиною цієї гри його уяви. І перші англійські слова в житті дитини запам’ятовуються швидше. Те, що вони означають, є ніби «спроектованими» дитячою фантазією автомобілями, кораблями, важкими самоскидами. А щоб уява дитини була максимально залучена у процес такої гри в машинки, у кінці книжки вклеєні 4 сторінки зі 109-ма наліпками. Вони допоможуть і підкажуть під час виконання завдань, та й саму гру зроблять більш насиченою радісними емоціями.

Отзывы о книге «Машинки. Розмальовки та завдання»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх