Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Маг

Маг - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Маг - купить и читать книгу
Маг - купить и читать книгу
Маг - купить и читать книгу
Маг - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:139389

Характеристики книги "Маг"

Автор:

Год издания: 2016

Количество страниц:

528

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-12-1683-9

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

800 г

Описание книги «Маг»

Своє життя, як і життя літературних персонажів, Джон Фаулз — класик сучасної літератури, англійський романіст та есеїст, один з найвідоміших письменників-постмодерністів ХХ століття — приховував від читачів за флер...

Описание книги «Маг»

Своє життя, як і життя літературних персонажів, Джон Фаулз — класик сучасної літератури, англійський романіст та есеїст, один з найвідоміших письменників-постмодерністів ХХ століття — приховував від читачів за флером таємниці. Проте в інтерв’ю він із захватом згадував про два роки, які в молодості провів на грецькому острові Спеце, викладаючи у пансіоні — «грецькому Ітоні». Там розпочався його роман із Грецією, і там народився задум роману «Маг» — книжки, яка стане літературною візитівкою Фаулза, над якою він працював майже десять років, переписуючи та вдосконалюючи. Сповнений літературних і міфологічних алюзій роман — чи то філософська притча, чи то психологічний трилер, чи то історія кохання — 2003 року став 67-м серед найкращих творів усіх часів в опитуванні BBC The Big Read.

Молодий оксфордський денді Ніколас Ерфе залишив у минулому невдалу військову службу, захоплення літературою екзистенціалізму, схоже на наркотик кохання до Алісон і хобі красти у великих магазинах. Він їде викладати англійську на грецький острів Фраскос, шукаючи нових вражень і сенсу життя. І знаходить там таку вбивчу нудьгу й самотність, що зупиняється за крок від самогубства. Однак усе змінюється, коли у віллі на іншому березі острова з’являється таємничий пожилець на ім’я Кончис і привиди, яких пробуджують до життя його оповідання… Що за цими фантазіями — мудрість чи безумство, манія чи розрахунок? Балансуючи на межі містики й містифікації, Ніколас бачить: сюжет спектаклю місцями гальмує, а актори за спиною режисера знизують плечима. Та у цього фарсу є мета і загадковий ляльковод, і пошуки проведуть Ерфе, як колись легендарного Орфея, такими глибинами почуттів, що розгадка засліпить, ніби сонячне світло після підземелля…

Отзывы о книге «Маг»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Маг
2020-02-18 12:27:57

Нарешті я дочитала цю книгу! Довго відтягувала знайомство з нею, і ось воно відбулося.

Занадто. Занадто багато тексту, описів, плутанини, роздумів, деталей. Важко втримати в голові всі сюжетні повороти, всі метаморфози та імена.

Останню сторінку я перегорнула сьогодні о другій годині ночі, а саму книгу читала десь тиждень. Весь час обдумувала причини  та мотиви наддивної поведінки героїв.

Початок простий як двері. Юнак, випускник Оксфорду, ріс під впливом батька-військового, тому не знав самостійного життя. Після втрати батьків починає власну історію.
Жінки, література, невдачі та знайомство з нею - Алісон. Дівчиною, яка стала фатальним коханням Ніко.
В спробі позбутися набридлих стосунків чоловік їде на Фраксос, грецький острів, викладати в школі.
Знайомство з неординарним Кончісом додало перцю в нудне перебування на далекому острові та закрутило Ніколаса у вирі загадок, недомовок і таємниць.
Лілі, Джун, Жулі, Роза, Джо, Алісон... Хто є хто?
Щораз нові викрути Кончіса зводять вчителя з розуму, але йому не стає сил закінчити цей макабричний фестиваль. Ніколас витримав всі вибрики чи то філософа, чи то мага, чи божевільного, та легше від того не стало.

Від книги важко відірватися, події затягують у вир божевільних перепетій так, що здогадатися про подальші події неможливо. Відкритий фінал, безліч питань без відповіді, головне з яких "навіщо?"

Це не роман, а місиво детективу, жаху, любовного роману та сатиричної трагедії.

Рекомендувати його не зможу нікому, бо твірзанадто специфічний, але пошановувачам Греції, міфів, магії має сподобатися.

The French Lieutenant's Woman

John Fowles

426 
Купить
The Collector

Джон Фаулз

426 
Купить
Колекціонер

Джон Фаулз

200 
Купить
The Magus

John Fowles

469 
Купить
Маг

Джон Фаулз

411 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Маг"

Наверх