Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Міфи для дітей

Міфи для дітей - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
5.00
1  отзыв
Артикул:141078

Характеристики книги "Міфи для дітей"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

200

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-966-2647-34-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

64×86/16 (160x210 мм)

Вес:

408 г

Описание книги «Міфи для дітей»

Ґжеґож Касдепке знайомить дітей з Олімпом, горою, де живуть грецькі боги, які без угаву бенкетують і веселяться. А ще – із Грецією звичайних смертних, де живуть люди й міфічні створіння. Робить це автор так кумедно й так...

Описание книги «Міфи для дітей»

Ґжеґож Касдепке знайомить дітей з Олімпом, горою, де живуть грецькі боги, які без угаву бенкетують і веселяться. А ще – із Грецією звичайних смертних, де живуть люди й міфічні створіння. Робить це автор так кумедно й так незвично, що цю книжку із задоволенням читатимуть не лише дітлахи! Міфи навчають і водночас розважають завдяки авторському почуттю гумору. Сучасна мова, якою послуговується Ґжеґож Касдепке, його дотепність та відчуття слова допоможуть дітям краще пізнати й полюбити античні часи, пробудити до них справжню цікавість.

Ґжеґож Касдепке – автор численних книжкових бестселерів. Лауреат Літературної премії ім. Корнеля Макушинського, він двічі здобував премію «Освіта ХХІ», а також відзнаки Польської секції IBBY та журі премії «Маленьке перо». Герої книжок Касдепке, які зустрічаються не лише в домашніх бібліотечках, а й у шкільних підручниках: Куба і Буба, дітлахи із дитсадка та незвичайна вихователька, пані Мілка, Каспер та його не завжди кмітливий тато, детектив Ниточка – ось далеко неповний перелік тих, із ким ви, можливо, уже знайомі або ще неодмінно познайомитеся! У житті Ґжеґож Касдепке обожнює послухати гарну музику, добряче посміятися і... поледарювати.

Отзывы о книге «Міфи для дітей»

0
Найкраща дитяча ілюстрована книга про грецькі міфи

Чудова дитяча книжечка! Двадцять найвідоміших грецьких міфів, адаптованих для дітей. Написані легкою, зрозумілою для дитини мовою, та ще і з гумором. Чудові кольорові ілюстрації гармонійно доповнюють текст. Усі найвідоміші міфи, відомі нам ще з дитинства, у цій книзі є: і про Прометея, і про скриньку Пандори, і про Деметру і Персифону, і про Дедала та його сина Ікара, і про царя Мідаса, і про Сізіфа і ще багато інших, навіть таких, яких я раніше не знала. Мені і самій було цікаво прочитати цю книгу, і дитині вона також сподобалась. Тож, якщо Ви хочете познайомити свою дитину з грецькою міфологією, або і самі хочете згадати міфи, які колись читали в школі, - ця книга підійде якнайкраще.

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Одіссея Капітана Блада. Роман
Одіссея Капітана Блада. Роман

Рафаель Сабатіні

249 
Купить
Greek Myths

Натаниэль Готорн

950 
Купить
Наверх