Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Літературне читання. 4 клас

Літературне читання. 4 клас - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:158068

Характеристики книги "Літературне читання. 4 клас"

Издательство:

Год издания: 2016

Количество страниц:

192

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-656-040-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

250 г

Описание книги «Літературне читання. 4 клас»

Основним завданням підручника «Літературне читання» для 4 класу, що є концептуальним продовженням особистісно орієнтованих підручників з літературного читання для початкової школи, є розвиток дитячої особистості за...

Описание книги «Літературне читання. 4 клас»

Основним завданням підручника «Літературне читання» для 4 класу, що є концептуальним продовженням особистісно орієнтованих підручників з літературного читання для початкової школи, є розвиток дитячої особистості засобами читацької діяльності, формування читацької компетентності молодших школярів. Підручник має 8 розділів із чіткою структурою. Методично продумано використовуються такі умовні позначення: «Зверни увагу», «Дізнайся значення слів», «Прочитай і подумай», «Уживай у своєму мовленні», «Роз’єднай і прочитай», що на новому рівні продовжує роботу з розвитку навичок вдумливого читання.

Перевірці сформованості компетентностей сприяє розроблена автором система завдань «Перевір свої досягнення», що підбиває підсумки у кожному розділі.

Доречним і продуманим є добір текстів до підручника, що охоплює всі жанри, передбачені програмою: вірші, оповідання, казки, драматичні твори тощо.

Концептуальною ідеєю художнього оформлення навчальної книжки є різноманітні образи своєрідного «Дерева знань», що знаходить своє відображення у всіх розділах підручника. Різнопланові ілюстрації сприяють формуванню дитини читача у широкому сучасному культурологічному контексті.

Підручник є частиною навчально-методичного комплекту, до якого входять навчальний посібник з літературного читання «Я люблю читати» і посібник для позакласного читання «Моя домашня читальня», а також робочий зошит з літературного читання.

Александра Савченко
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Літературне читання. 4 клас»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх