Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Корабель наречених

Корабель наречених - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Корабель наречених - купить и читать книгу
Корабель наречених - купить и читать книгу
Корабель наречених - купить и читать книгу
Корабель наречених - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:179812

Характеристики книги "Корабель наречених"

Год издания: 2018

Количество страниц:

448

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-12-5125-0

Переплёт:

7 инт - твердый интегральный

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

366 г

Описание книги «Корабель наречених»

Кохання ближче, ніж здається Прониклива історія, заснована на реальних подіях Від автора супербестселерів «До зустрічі з тобою» та «Один плюс один» 1946 рік. Френсіс, Евіс, Марґар...

Описание книги «Корабель наречених»

  • Кохання ближче, ніж здається
  • Прониклива історія, заснована на реальних подіях
  • Від автора супербестселерів «До зустрічі з тобою» та «Один плюс один»


1946 рік. Френсіс, Евіс, Марґарет і Джин мріяли зустрітися зі своїми чоловіками після тривалої розлуки. Так само, як і майже 600 інших жінок, які разом із солдатами пливуть до своїх «половинок» на борту «Вікторії» — колишнього військового авіаносця. Наречені, що жодного разу не бачили своїх наречених; дружини, що не знають, чи живі ще їхні чоловіки, чи пам’ятають про них… На борту Френсіс знайомиться з молодим морським піхотинцем Генрі. Вони бояться відкрити душу одне одному, намагаються забути про своє минуле. Френсіс і не уявляє, наскільки ця подорож змінить її життя…

 

Про автора:

Джоджо Мойєс — англійська романістка, журналістка, одна з небагатьох письменниць, кому вдалося двічі здобути премію Асоціації любовних романістів у номінації «Любовний роман року», володарка нагороди «Книга року» від Galaxy Book Award. Її зворушливі історії кохання посідають перші позиції у списках бестселерів The New York Times, їх перекладено багатьма мовами світу.

5.00
Джоджо Мойес
Великобритания, 04.08.1969

Джоджо Мойес - английская романистка, журналистка.

Читать полностью

Отзывы о книге «Корабель наречених»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Корабель наречених
2020-02-18 12:27:57

Відома британська письменниця Джоджо Мойєс ­ автор захопливих романів про кохання, котрі у світі користуються шаленою популярністю. Її знаменита трилогія про Луїзу Кларк («До зустрічі з тобою», «Після тебе», «Та сама я») підкорила жіночу половину світу та була з успіхом екранізована. Сюжети книг Джоджо Мойєс досить захопливі, часом непередбачувані і завжди з хепі­ендом.

Роман «Корабель наречених» був написаний за вісім років до славнозвісної трилогії, але і він припав до душі читачам. Сюжет книги вибудовується довкола історичного факту, навіть можна назвати його феноменом: після закінчення Другої світової війни з Австралії до Великобританії відправився військовий корабель авіаносець «Вікторія» з шістьма сотнями австралійських наречених британських військових. Підчас війни британські війська базувалися в Австралії (щоб відбити наступ Японії, котра хотіла захопити цю країну), у вільні від служби дні військові знайомилися з австралійками, закохувалися, поспіхом реєстрували шлюб і відправлялися на інші місця дислокації, а після закінчення військових дій надсилали виклики дружинам, щоб ті приїхали в Британію на постійне місце проживання. Наречених доправляли військові кораблі. І це не вигадка авторки ­ такі події дійсно відбувалися.

Отже, влітку 1946 року авіаносець «Вікторія» приймає у свої нетрі досить незвичних, як на військовий корабель, пасажирів ­ шістсот молодих дружин, для яких тісні каюти й не дуже прилаштований для їх потреб внутрішній простір судна стане домівкою на шість довгих тижнів мандрівки. Власне, сам роман «Корабель наречених» це розповідь про півторамісячну мандрівку, про великі сподівання жінок стати достойною дружиною своєму обранцеві, гідною партією й супутницею. Кожна з них побоюється, що поспішний шлюб з майже незнайомим чоловіком несе в собі загрози вимріяному щастю. Як прийме їх родина чоловіка? Як австралійка звикне до британського життя? Але найбільше панянки бояться термінових телеграм на кшталт: «Не приїжджай, не чекаю». Були й такі, котрі їх отримали.

Джоджо Мойєс виокремлює чотирьох сусідок по каюті: Маргарет, Френсіс, Евіс, Джин і розповідає їх кардинально несхожі історії. Вони головні діючі особи. Їх долі вражають своєю мінливістю та несподіваним щастям. Письменниця розшаровує роман на два часові простори: 1946 рік і 2002. Старенька героїня, мандруючи Індією натрапляє на рештки корабля «Вікторія», починає згадувати свою мандрівку й розповідає свою історію онучці. Ця старенька бабця ­ одна з чотирьох героїнь, але хто саме ­ невідомо до останньої сторінки.

«Корабель наречених» ­- чудовий, захопливий роман. Рекомендую!

The Yearbook Committee

Сара Аюб

336 
Купить
Conjure Women

Афия Атакора

420 
Купить
Seven Lies

Элизабет Кэй

380 
Купить

Руїни бога

Кейт Аткинсон

360 
Купить
The Shelly Bay Ladies Swimming Circle

Софи Грин

428 
Купить
Наверх