Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Коріння Всесвіту

Коріння Всесвіту - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Коріння Всесвіту - купить и читать книгу
Коріння Всесвіту - купить и читать книгу
Коріння Всесвіту - купить и читать книгу
5.00
4  отзыва
Артикул:168759

Характеристики книги "Коріння Всесвіту"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

208

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-7418-51-0

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

425 г

Описание книги «Коріння Всесвіту»

Сучасна українська хроноопера, космічна Одіссея, моторошний містичний трилер та історичний детектив під однією обкладинкою.   Ця книга не схожа на попередні роботи автора. На перший погляд, неве­личкі оповід...

Описание книги «Коріння Всесвіту»

Сучасна українська хроноопера, космічна Одіссея, моторошний містичний трилер та історичний детектив під однією обкладинкою.

 

Ця книга не схожа на попередні роботи автора. На перший погляд, неве­личкі оповідання в стилі горору не мають нічого спільного між собою, але насправді складають єдину історію сучасного світу. Є тут і розповіді про привидів, і ретродетектив, і герметичний трилер, і наукова фантастика, і оповідання про злочинців й письменників; є навіть щось подібне до біблійної оповіді. Але насправді все це – своєрідна космічна Одіссея, філософська історія про монстрів, які живуть у нас усередині, роздуми про всесвітнє коріння, що ним пов’язано цілі епохи; це також скромна спроба автора з’ясувати сенс людського існування. Аби зрозуміти, про що саме ця книга, уявіть себе останньою людиною, єдиною, загубленою в космосі людиною, якій від народження брехали про її сутність. Вона не має ні батьків, ані домівки, позбавлена власної історії, ба, навіть власної планети.

Отзывы о книге «Коріння Всесвіту»

0
Сподобалось!

Книга легка, але водночас зачіпає. Теми, які підняв автор в романі, переплетенні з релігійними притчами, дуже незвичне чтиво на сучасному ринку. Захоплює з першої сторінки і не можеш відірватись поки не прочитаєш. Я прочитав за менше ніж як 24 години. Великим плюсом є краса книги як товару - тримаєш в руках як щось дуже цінне :)

Ответить
0
Чудова книжка!

Сподобалась книжка, дуже легко читати. Є сучасні сюжети з нашого з вами українського життя, що, як на мене, незвично. Книга пронизана пошуком суті людського існування, життя та смерть... багато загадковості і чогось такого неосяжного. Рекомендую!

Ответить
0

Прочитав на одному диханні. Сподобався і стиль, і тема. У фіналі незалежні сюжети гарно сплітаються воєдино, дещо несподіваним чином. Єдине зауваження - на мою скромну думку - заголовок "Сомнамбула міленіуму" розчавлює своєю важкістю, можна було б написати не так пафосно :) Обов'язково раджу до прочитання!

Ответить
0

крута книга, в україні і справді не вистачає такої літератури

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Инопланетная Рашка

Елизавета Мельниченко

105 
Купить
Охота на росомаху
Охота на росомаху

Анатолий Шкарин

70 
Купить
Тричі не вмирати. Наречена

Олег Говда

115 
Купить
Танхельм. Первісний Дух

Юлия Романюк

320 
Купить
Наверх