Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Коханка з площі Ринок

Коханка з площі Ринок - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Коханка з площі Ринок - купить и читать книгу
Коханка з площі Ринок - купить и читать книгу
Коханка з площі Ринок - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:171715

Характеристики книги "Коханка з площі Ринок"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

288

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-03-8069-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Коханка з площі Ринок»

Осінь 1914 року. Почалася Велика війна, Львів окупований російськими військами. Звичний ритм життя міняється назавжди. У місті — голод, холод, арешти. Клима Кошового заарештовано і він чекає вироку в тюремній камері. Все...

Описание книги «Коханка з площі Ринок»

Осінь 1914 року. Почалася Велика війна, Львів окупований російськими військами. Звичний ритм життя міняється назавжди. У місті — голод, холод, арешти. Клима Кошового заарештовано і він чекає вироку в тюремній камері. Все міняє вбивство Божени Микульської, коханки офіцера російського генерального штабу. Коханець — останній, хто навідав її квартиру на площі Ринок. І був не єдиним коханцем. Справа делікатна, розголос не потрібен. Тому Кошовому пропонують залагодити її в обмін на свободу. Рухаючись у пошуку вбивці крок за кроком, Клим та його друг Йозеф Шацький серйозно ризикують життям, відкривають для себе світ шпигунів та зрадників, дізнаються кілька військових таємниць, а головне — останній секрет загадкової красуні Магди Богданович…

Андрій Кокотюха - всі книги
Андрей Кокотюха
Україна, 17.11.1970

Андрій Кокотюха входить до когорти сучасних українських письменників, до яких популярність прийшла в середині 90-х років ХХІ століття.

Читать полностью

Отзывы о книге «Коханка з площі Ринок»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Коханка з площі Ринок
2020-02-18 12:27:57

«Коханка з площі Ринок» - п’ята книга ретродетективної серії від знаного майстра слова Андрія Кокотюхи. Вона продовжує оповідати нам про відомих з попередніх книг циклу героїв: колишнього київського, нині львівського адвоката Климентія Кошового, його відданого «ідальго» Йозефа Шацького з Кракідалів, загадкову (хоча в попередній книзі дещо все ж таки випливло на поверхню) й впливову Магду Богданович, комісара поліції Марека Віхуру й яскравого кримінальника Єжи Тиму. Герої всі ті самі, але авантюра в котру вони всі виявляться втягнутими вже нова.

Що може об’єднати цих людей між собою? Якщо кожен з них є представником різного прошарку суспільства. Звісно, тільки спільний ворог, власна безпека й війна…. Але про все по черзі.

Дія твору звично відбувається на брукованих вуличках стародавнього Львова. 1914 року Російська імперія напала на Австро-Угорську, й місто Лева швидко окупували російські війська. Те від чого тікав з Києва Климентій Кошовий тепер опиняється в колись безпечному Львові, ну і звісно адвоката арештовують і запроторюють до відомої в’язниці – Бригідок. Але послуги знаного нишпорки й авантюриста Клима Кошового стають у пригоді російському капітану контррозвідки Зубову. Бо хто, як не Кошовий, здатен розслідувати вбивство коханки офіцера Платова, що мешкала на площі Ринок. При тому зробити це непомітно для поліції й військової адміністрації. Адже смерть Божени Микульської може кинути тінь на репутацію підлеглого капітана контррозвідки Зубова. А може то Платов її і убив? Тим більше потрібно зам’яти справу якнайшвидше й краще це зробити чужими руками.

Таким чином «послуга за послугу» Клим Кошовий опиняється на волі, а за це мусить виявити вбивцю коханки з площі Ринок. Але спершу варто розібратися ким же насправді була Божена Микульська. Як тільки адвокат, а за сумісництвом ще й слідчий, починає смикати за мотузки на нього звалюється досить цікава інформація: розвідка, вербовка, шпигунство, замовні політичні компроментуючі справи. Звісно, не обходиться без впливової Магди Богданович.

«Коханка з площі Ринок» це не тільки виключно детективна історія, це ще спроба Андрія Кокотюхи передати атмосферу окупованого росіянами Львова, коли українці, поляки й євреї опинилися у скрутному становищі. А ще чудова нагода для автора покпинити над росіянами, їх жагою до грабунку заможних й культурних львів’ян.

Наступна книга серії – «Втікач із Бригідок».

Диббук с Градоначальницкой

Ирина Лобусова

70 
Купить
The Adventures of Sherlock Holmes

Arthur Conan Doyle

190 
Купить
Смерть на Cході

Абир Мухерджи

350 
Купить
All These Bodies

Кендари Блейк

336 
Купить
Наверх