Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху

Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху - купить и читать книгу
Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху - купить и читать книгу
Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху - купить и читать книгу
Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:170564

Характеристики книги "Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

272

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-966-2236-04-0

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

420 г

Описание книги «Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху»

У цій книжці десять глав — десять «заповідей» професійного оратора. У ній автор торкнувся всіх аспектів публічного виступу, починаючи з того, як побороти страх, як правильно стояти спікеру, і закінчуючи тим, ...

Описание книги «Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху»

У цій книжці десять глав — десять «заповідей» професійного оратора. У ній автор торкнувся всіх аспектів публічного виступу, починаючи з того, як побороти страх, як правильно стояти спікеру, і закінчуючи тим, як відповідати на підступні запитання. Книжка стане у пригоді кожному: і топ-менеджеру, і продавцеві, і ведучому корпоративів, і тому, хто просто любить виголошувати тости на сімейних святах.

Від самої лише думки про те, що доведеться стояти на трибуні з мікрофоном та виголошувати важливу доповідь, коли до тебе прикуті десятки, а то й сотні очей, раз обсипає снігом, другий — жаром? Це цілком нормально. Але, виявляється, так само цілком природно й відчувати задоволення, виступаючи перед аудиторією. А головне, що від жаху до насолоди лише один крок, і цей крок — книжка відомого бізнес-тренера й чудового оратора Радислава Гандапаса.

Прочитавши її, ви побачите, що добрими промовцями не народжуються. Мистецтву «взаємного кохання з публікою» можна навчитися. Потрібно лише знати певні прийоми й опанувати технології. Перевага цього видання в тому, що тут зібрані найдієвіші методи та поради «практикуючого» оратора з багатим досвідом, і їх буде справді досить, щоб досконало оволодіти словом. Чи варто говорити, що це вміння відкриває багато дверей, ба більше — є чи не визначальним у всіх сферах суспільного життя?

 

Про автора

Радислав Гандапас — найвідоміший у СНД спеціаліст із лідерства. Автор восьми книжок і тринадцяти фільмів із лідерства, ораторського мистецтва та особистої ефективності. Найтитулованіший бізнес-тренер Росії, Радислав проводить щонайменше сто тренінгів і семінарів на рік по всій Російській Федерації, а також у країнах СНД, Середньої Азії та Балтії. Його єдиного у Росії тричі було визнано кращим у професії за підсумками року. Лауреат премії Рунета — 2013 за книжку «Харизма лідера», визнану кращою книжкою року в номінації «Ділова література».

Радислав — постійний експерт у програмах центральних телеканалів і на сторінках провідних ділових видань. Серед його клієнтів — МТС, «Сбербанк», «Альфа-банк», РЖД, «Сибур», «Русский алюминий», «Норильский никель», представництва IBM, BP і MTV, Олімпійський комітет Сочі — 2014, а також члени урядів кількох країн.

 

Цитати з книги

Задоволення від виступу

Я зумисне майже нічого не кажу про те, яких життєвих успіхів може досягти вправний оратор. Це само собою зрозуміло. Для мене важливе інше — задоволення. Ми так багато в житті робимо заради задоволення. Ми за нього платимо. Ми заради нього багато чим жертвуємо. Чому б нам не дозволити собі діставати задоволення і від виступів перед публікою? Будь-якою публікою. На зборах і нарадах, на поминках і весіллях, на концертах і прес-конференціях, по телебаченню і по радіо, з трибуни і з місця, стоячи, сидячи… Це важко? Це чудово!

 

Підготовка до виступу

Відпрацюйте все в пустому залі. І так декілька разів. Якщо вам допомагає асистент, переконайтеся, що він добре засвоїв усю послідовність дій. Якщо ви старанна людина, відрепетируйте і можливі екстремальні ситуації, такі як вимкнення світла, перегоряння лампи в проекторі, відмова CD-плеєра, серцевий напад у глядача, спричинений екстазом від вашого виступу, та інші.

 

Оцінка запитання

Не бійтеся оцінювати запитання негативно: «Гостре» і т. ін. Це краще, ніж ніякої оцінки. Пам’ятайте, що в аудиторії жіноча логіка. А для жінки немає нічого страшнішого за байдужість.

 

Успіх виступу

Ми вже казали: успіх будь-якого виступу на 60–70 % залежить від того, що публіка бачить, на 20–30 % від того, як говорить оратор, і лише на 10 % від того, що він говорить. А ми як зазвичай готуємося? Пишемо-пишемо-пишемо, збираємо інформацію і знову пишемо-пишемо-пишемо. Тож робіть висновки!

 

Багато питань?

Що робити, якщо ставлять одразу по два-три-чотири запитання? З’їхати з глузду. Бо втримати в голові відразу декілька запитань неможливо навіть досвідченому ораторові.

Радислав Гандапас - книги и биография
Радислав Гандапас
Россия, 17.06.1967

Книги Радислава Гандапаса полезны всем, кто практикует публичные выступления, а также стремится добиваться в собственном деле только высоких результатов. Бизнес-тренер, предприниматель и телеведущий Радислав Гандапас в книги переливает свой жизненный опыт и важные открытия.

Читать полностью

Отзывы о книге «Камасутра для оратора. 10 розділів про те, як перетворити публічний виступ на втіху»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Getting More

Стьюарт Даймонд

521 
Купить
4.00Как провести успешный семинар

Памела Гамильтон

325 
Купить
Наверх