Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Хочу, хочу подарков!

Хочу, хочу подарков! - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Хочу, хочу подарков! - купить и читать книгу
Хочу, хочу подарков! - купить и читать книгу
Хочу, хочу подарков! - купить и читать книгу
Хочу, хочу подарков! - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:160358

Характеристики книги "Хочу, хочу подарков!"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

32

Язык:

Русский

Иллюстратор:

ISBN:

978-966-915-046-2

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/8 (220x290 мм)

Вес:

461 г

Описание книги «Хочу, хочу подарков!»

Девочка требует, чтобы ей купили новую игрушку. Кричит на весь магазин: «Мама, хочу, хочу, хочу!» Громко кричит, ведёт себя некрасиво. Маме, папе стыдно. «Тише, тише! Веди себя хорошо», — говорят ...

Купить другие книги автора

Зошит бобромайстра

Мария Иванова

150 
Купить
100 
Купить
Большой мир и Крошка Мавка

Мария Коваленко

100 
Купить

Описание книги «Хочу, хочу подарков!»

Девочка требует, чтобы ей купили новую игрушку. Кричит на весь магазин: «Мама, хочу, хочу, хочу!» Громко кричит, ведёт себя некрасиво. Маме, папе стыдно. «Тише, тише! Веди себя хорошо», — говорят они. Но успокоить ребёнка не получается. А строгие родители начинают сердиться, наказывать ребёнка.

Почему с детьми это происходит? Как избавиться от «ХОЧУчек»? Не только ребёнку, но и взрослому человеку?

Эта книга — попытка объяснить феномен «ХОЧУ» на примере жизни маленькой Соломии и помочь читателю вырваться из плена бесконечных и бессмысленных «ХОЧУ».

История духовного перерождения маленькой девочки Соломии, случившаяся накануне Дня святого Николая, подобна маленькому чуду, которое станет хорошим примером как для детей, так и для взрослых.

Книга рекомендуется детям от 4 лет, а также их родителям. Она будет отличным подарком маленькому человеку, судьба которого вам не безразлична.

В каждой книге — подарок: материалы и инструкция для изготовления самодельной открытки.

 

 

Ілюстратор книжки «Хочу, хочу подарунків» Наталя Дерев’янко відкрила  таємниці творчого процесу

«Хотілося передати й казку, адже свята й подарунки — це завжди казка для дітей, і прив'язку до життя, щоб кожна дитина побачила в ній себе!»

«Ура, нарешті я закінчила ілюструвати нову дитячу книжку про дівчинку Соломію та зимові свята — день Святого Миколая, Новий рік і Різдво. Книжка спочатку називалася «У ніч перед Святим Миколаєм», потім «Чому Святий Миколай приносить подарунки», після того «Подаруй, ну подаруй», а тепер вона називається «Хочу, хочу подарунків!», але для мене вона так і залишилася книжкою про Миколая.

Так, у цьому випадку, текст не мій, але мої ілюстрації, причому вони мені дуже і дуже подобаються.

Це не перший мій досвід ілюстрування на замовлення, також у мене вже вийшли дві авторські книжки «Казки для маленьких принцес» і «Казки білого кролика», у яких і текст, і ілюстрації — моя праця. Робота на замовлення й робота над власним дітищем, як усім відомо, це зовсім різні речі! На замовлення необхідно відчути, чого чекає замовник, максимально передати це і дістати задоволення від роботи. І це все разом ох як непросто...

Хотілося передати й казку, адже свята й подарунки — це завжди казка для дітей, і прив'язку до життя, щоб кожна дитина побачила в ній себе.

Я довго виношувала ідею, але потім мені її підказали подруги-лялькарки, а мій чоловік дав їй визначення. Коли я розглядала, милуючись, авторські ляльки, мене осяяла ідея зробити Соломію в стилі ретро, такий собі вікторіанський стиль. Також я наділила її великою головою й великими очима, що властиво лялькам, але, природно, ляльку оживила, щоб вона змогла прожити свою історію й розповісти її іншим. А мій чоловік, глянувши на ескізи й перші замальовки, сказав, що це стимпанк. Мені сподобалося його визначення, і я постаралася витримати всю книжку в цьому стилі.

Розгорти книжки виконано в рідкісній для ілюстрації техніці — олія на полотні. При цьому картинки я виконувала в масштабі 1:1, щоб при скануванні й друку було видно фактуру мазка й полотна.

Але ще окремою вимогою була інтерактивність книжки. У зв'язку із цим у тексті було передбачено схеми-інструкції виготовлення подарунків для тата й мами. За цими інструкціями дитина сама мала зробити подарунки для батьків. Як вписати ці схеми в ретро-стиль, у якому яскраво виражена фактурна техніка письма? Адже нелогічно малювати схему на полотні... Мені сяйнула думка зіграти на контрасті фактур полотна й паперу. Так по всій книжці було введено елементи (сердечка, бантики), плашки з паперу: створювалося враження, що вони просто накладені зверху ілюстрацій, що дозволило органічно вписати передбачені схеми-інструкції. Думаю, ці схеми — вдала знахідка, адже книжка не просто розповідає, а підштовхує дитину попрацювати руками й взяти участь у підготовці свята.

Книжку я зробила одним подихом, хоча це дуже трудомісткий і виснажливий процес, вдало знайдена ідея направила всю роботу в потрібне русло. Цього разу я  абсолютно задоволена і процесом, і результатом власної роботи» (Н. Дерев’янко)

Отзывы о книге «Хочу, хочу подарков!»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Кресало
Кресало

Ганс Християн Андерсен

380 
Купить
Ведмеже диво

Вольф Ерльбрух

180 
Купить
Пропала грамота

Микола Гоголь

280 
Купить
Зайченя Стриб шукає друзів
Зайченя Стриб шукає друзів

Ульріх Маске

100 
Купить
Наверх