Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Геометрія, 11 клас. Підручник. Академічний рівень. Профільний рівень

Геометрія, 11 клас. Підручник. Академічний рівень. Профільний рівень - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:153005

Характеристики книги "Геометрія, 11 клас. Підручник. Академічний рівень. Профільний рівень"

Издательство:

Год издания: 2013

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-656-242-9/1

Переплёт:

7 - твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Геометрія, 11 клас. Підручник. Академічний рівень. Профільний рівень»

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2011 p., №235) Наукову експертизу проводив Інститут математики Національної академії наук України; психолого-пед...

Описание книги «Геометрія, 11 клас. Підручник. Академічний рівень. Профільний рівень»

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2011 p., №235)

Наукову експертизу проводив Інститут математики Національної академії наук України; психолого-педагогічну експертизу проводив Інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

 

Дорогі учні!

Ви продовжуєте вивчати стереометрію - розділ геометрії про властивості фігур у просторі. У 10 класі ви ознайомилися із взаємним розміщенням прямих і площин у просторі. Тепер розширите і поглибите свої знання зі стереометрії. Дізнаєтесь про координати, вектори і геометричні перетворення у просторі, про властивості многогранників і тіл обертання та їх об’єми і площі поверхонь.

Яка особливість цього підручника? Він інтегрований -призначений для вивчення геометрії як на академічному рівні, так і на профільному. Тому в кожному параграфі підручника є теоретичний матеріал і задачі для академічного рівня і для профільного. Теоретичний матеріал параграфа містить два пункти: «Академічний рівень» і «Профільний рівень». Задачі підручника, позначені буквою (А), належать до академічного рівня, а позначені буквою (П) - до профільного. Якщо ви вивчаєте геометрію на академічному рівні, то засвоюєте теоретичний матеріал пункту «Академічний рівень» і розв’язуєте задачі, позначені буквою (А). Профільний рівень передбачає спершу засвоєння матеріалу і розв’язування задач академічного рівня, а потім - поглиблення знань за рахунок вивчення матеріалу пункту «Профільний рівень» і розв’язування задач, позначених буквою (П).

Як успішно вивчати геометрію за підручником? Вивчаючи теорію на академічному чи профільному рівні, особливу увагу звертайте на текст, обведений рамкою. Це — найважливіші означення і властивості геометричних фігур, їх потрібно зрозуміти, запам’ятати і вміти застосовувати під час розв’язування задач. Інші важливі відомості надруковано жирним шрифтом. Курсивом виділено терміни (наукові назви) понять.

Отзывы о книге «Геометрія, 11 клас. Підручник. Академічний рівень. Профільний рівень»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх