Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Гістологія, цитологія та ембріологія. В 3-х книгах. Книга 3. Частина 2. Спеціальна гістологія і ембріологія внутрішніх органів. Навчальний посібник

Гістологія, цитологія та ембріологія. В 3-х книгах. Книга 3. Частина 2. Спеціальна гістологія і ембріологія внутрішніх органів. Навчальний посібник - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:174688

Характеристики книги "Гістологія, цитологія та ембріологія. В 3-х книгах. Книга 3. Частина 2. Спеціальна гістологія і ембріологія внутрішніх органів. Навчальний посібник"

Издательство:

Год издания: 2013

Количество страниц:

472

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-505-177-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

757 г

Описание книги «Гістологія, цитологія та ембріологія. В 3-х книгах. Книга 3. Частина 2. Спеціальна гістологія і ембріологія внутрішніх органів. Навчальний посібник»

У навчальному посібнику «Гістологія, цитологія та ембріологія» на сучасному науковому рівні із застосуванням міждисциплінарної інтеграції викладено основи гістофізіології внутрішніх органів і шкіри. Структура книги...

Описание книги «Гістологія, цитологія та ембріологія. В 3-х книгах. Книга 3. Частина 2. Спеціальна гістологія і ембріологія внутрішніх органів. Навчальний посібник»

У навчальному посібнику «Гістологія, цитологія та ембріологія» на сучасному науковому рівні із застосуванням міждисциплінарної інтеграції викладено основи гістофізіології внутрішніх органів і шкіри. Структура книги 3 адаптована до вимог Булонської системи і базується на організації багаторівневого процесу навчання. Принципово новим методичним підходом є прикладний медичний характер навчання і стимулювання пізнавальної діяльності студентів. Важливим методологічним елементом є забезпечення можливості самоконтролю засвоєних знань і відпрацьованих навичок морфологічної діагностики.
У посібнику представлені теми Модуля 3, який об’єднує два змістові модулі: «Гістологія травної, дихальної, сечової систем та шкіри» та «Гістологія статевої системи».
Для студентів вищих медичних закладів освіти IV рівнів акредитації.

Отзывы о книге «Гістологія, цитологія та ембріологія. В 3-х книгах. Книга 3. Частина 2. Спеціальна гістологія і ембріологія внутрішніх органів. Навчальний посібник»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх