Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Фізичні властивості та методи дослідженя матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт

Фізичні властивості та методи дослідженя матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:185374

Характеристики книги "Фізичні властивості та методи дослідженя матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт"

Год издания: 2017

Количество страниц:

100

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-673-518-2

Переплёт:

Мягкий

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вес:

150 г

Описание книги «Фізичні властивості та методи дослідженя матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт»

Методичні вказівки містять шаблони протоколів та покрокові інструкції до виконання лабораторних робіт. Наведені запитання для формулювання висновків та схема їх написання, представлена у вступній частині, дозволять студентам п...

Описание книги «Фізичні властивості та методи дослідженя матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт»

Методичні вказівки містять шаблони протоколів та покрокові інструкції до виконання лабораторних робіт. Наведені запитання для формулювання висновків та схема їх написання, представлена у вступній частині, дозволять студентам повноцінно опанувати компетентність з аналізу та узагальнення експериментальних даних. Дисципліна «Фізичні методи дослідження матеріалів» була модернізована в рамках TEMPUS проекту «Модернізація навчальних планів дворівневої програми підготовки (бакалаври/магістри) з інженерного матеріалознавства на основі компетентнісного підходу та найкращого досвіду з впровадження положень Болонського процесу («MMATENG»)».

Видання може бути корисним при вивченні будь-яких матеріалознавчих спеціальностей.

Отзывы о книге «Фізичні властивості та методи дослідженя матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх