Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Его — це ворог

Его — це ворог - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Его — це ворог - купить и читать книгу
Его — це ворог - купить и читать книгу
Его — це ворог - купить и читать книгу
Его — це ворог - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:189779

Характеристики книги "Его — це ворог"

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

208

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7682-46-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

315 г

Описание книги «Его — це ворог»

Чому реалізм, а не егоїзм — це сила, що рухає вас уперед. Ми звикли звинувачувати інших у власних проблемах і поразках. Але часто найзапекліший ворог успіху живе всередині нас — наше его. Це зверхність, нездор...

Купить другие книги автора

406 
Купить
Ego is the Enemy

Раян Голидей

496 
Купить

Описание книги «Его — це ворог»

Чому реалізм, а не егоїзм — це сила, що рухає вас уперед.

Ми звикли звинувачувати інших у власних проблемах і поразках. Але часто найзапекліший ворог успіху живе всередині нас — наше его. Це зверхність, нездорова віра у власну важливість, зацикленість на собі, які не дають нам рухатися вперед, опановувати нові навички, креативити чи налагоджувати відкриті стосунки з людьми. Утім его можна підкорити. Історія знає багато одержимих геніїв-візіонерів, які перекроювали світ відповідно до свого бачення. Однак її також творять люди, які ставлять важливу мету вище за власне визнання.

 

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Книжка для всіх, хто прагне саморозвитку, хоче зрозуміти себе та знайти кращу версію власного я.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА Автор переконає вас, що стриманість і скромність дають упевненість та відкривають можливості, щоб змінювати світ, а також навчить скерувати ваше его в потрібне русло, показавши приклади таких непохитних реалістів, як Елеонора Рузвельт, Бенджамін Франкліна чи Анґела Меркель.

 

ПРО АВТОРА

Раян Голідей — медіастратег і письменник. Працював директором з маркетингу в American Apparel. Засновник креативної компанії Brass Check, яка консультувала Google, TASER, Complex та інші успішні корпорації. Автор бестселерів із маркетингу та саморозвитку, зокрема книжок «Напролом. Мистецтво перетворювати перешкоди на перемоги», «Маркетинг майбутнього», «Зберігайте спокій» («Наш формат»).

 

ВІДГУКИ

 

Філософію незаслужено дискредитували. Але Раян Голідей повертає її на почесне місце. Ця сповнена незабутніх історій, стратегій та уроків книжка буде ідеальною для тих, хто прагне діяти. Джиммі Сонай, колишній випусковий редактор газети

The Huffington Post

 

ЦИТАТИ

Про реалізм

Якщо усунути его, в сухому залишку матимемо реальність. Місце его заступить скромність, так, але ця скромність тверда, мов камінь, вона дає впевненість. Цей тип упевненості в собі вагомий, тоді як его фальшиве. Воно крадене. А ця впевненість чесно зароблена. Его — самозванець, його вихваляння — шахрайські хитрощі. Скромність вас підтримує, его вдається до газлайтингу, психологічних маніпуляцій. Це різниця між опорою й отрутою.

 

Про пастку «его»

Здатність правильно оцінювати власні здібності — найважливіше вміння людини. Без неї жодне удосконалення неможливе. А его, звичайно ж, на кожному кроці встромляє палиці в колеса. Авжеж, значно приємніше фокусуватися на своїх талантах і сильних сторонах. Але до чого це нас приведе? Зарозумілість і зацикленість на собі гальмують зростання. Так само, як фантазії та «візії».

Раян Голидей
США, 16.06.1987

Раян Голідей - американський письменник, маркетолог.

Читать полностью

Отзывы о книге «Его — це ворог»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх