Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Ефект плацебо


Ефект плацебо - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Ефект плацебо - купить и читать книгу
Ефект плацебо - купить и читать книгу
Ефект плацебо - купить и читать книгу
5.00
1  отзыв
Артикул:164584

Характеристики книги "Ефект плацебо"

Год издания: 2018

Количество страниц:

416

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7559-04-6

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

413 г

Описание книги «Ефект плацебо»

Джо Диспенза (1961) — доктор хіропрактики, автор унікальної програми транформації життя, до створення якої його спонукав особистий нещасний випадок. Опісля того, як Джо Диспенза збила автівка, лікарі пророкували не найкр...

Описание книги «Ефект плацебо»

Джо Диспенза (1961) — доктор хіропрактики, автор унікальної програми транформації життя, до створення якої його спонукав особистий нещасний випадок. Опісля того, як Джо Диспенза збила автівка, лікарі пророкували не найкраще майбутнє з постійним болем, пропонуючи поставити імпланти в хребет, щоб Диспенза бодай якось міг рухатися. Утім доктор Джо відважився кинути виклик традиційній медицині і замірився відновити здоров’я силою думки. І вже через 9 місяців по трагедії знову міг ходити.
Тож чи можна зцілитися лишень силою думки — без препаратів і хірургічного втручання? Це відбувається набагато частіше, ніж ми гадаємо. Феноменальні наукові дослідження, засновані на відкриттях у галузі нейробіології, психології, гіпнозу і квантової фізики, довели: мозок не розмежовує уявні переживання і реальність. Тож ми можемо вибудовувати своє життя за власними бажаннями. Оскільки в кожного з нас вбудована можливість зцілення.
Саме про це детально йдеться у книзі «Ефект плацебо», де скрупульозно описано, як (не)діють різноманітні ліки і психотерапевтечні практики, а також наведено купу реальних прикладів зцілення пересічних людей — пацієнтів доктора Джо Диспенза.

4.67
Джо Диспенза
США, 01.01.1961

Джо Диспенза - популяризатор науки, хиропрактик, лектор с международным именем, корпоративный консультант, биохимик, нейрофизиолог, нейропсихолог и просто приятный в общении человек.

Читать полностью

Отзывы о книге «Ефект плацебо»

0

Як добре що ця книга вийшла українською мовою, поставлю її на поличку разом із "Керуй своєю підсвідомістю". Такі книжки треба читати вдумливо, переосмислюючи написане.

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх