Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

До музики

До музики - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
До музики - купить и читать книгу
До музики - купить и читать книгу
До музики - купить и читать книгу
До музики - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:189701

Характеристики книги "До музики"

Год издания: 2019

Количество страниц:

384

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-679-505-6

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

411 г

Описание книги «До музики»

Роман «До музики» норвезького письменника, композитора і піаніста Кетіля Бйорнстада занурює читача у складний і емоційний світ молодих піаністів, які товаришують, конкурують, знемагають під постійним тиском батьків...

Описание книги «До музики»

Роман «До музики» норвезького письменника, композитора і піаніста Кетіля Бйорнстада занурює читача у складний і емоційний світ молодих піаністів, які товаришують, конкурують, знемагають під постійним тиском батьків, учителів, критиків і власних амбіцій. Понад усе вони люблять музику, яка стала для них життям, мірилом успіху, спортом, єдиним сенсом.


Головний герой, юний Аксель Віндінґ, живе музикою, своєю грою відсторонюється від почуттів та жалів, які його спіткали, втрати мами і втрати сім’ї, яка розпалася після маминої загибелі. Аксель відчуває, як витоншу­є­ться і вислизає крізь пальці його кохання, як зникають одна за одною дорогі йому речі. Єдине, що залишається хлопцеві, — це музика, яку він хоче підкорити. «До музики» — роман про дорослішання, смерть, кохання і насилля, безпорадність і пристрасть.

Кетіль Бйорнстад
Норвегія, 25.04.1952

Кетіль Бйорнстад - норвезька письменниця.

Читать полностью

Отзывы о книге «До музики»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу До музики
2020-02-18 12:27:57

Кетіль Бйорнстад – відомий норвезький піаніст, композитор і літератор, чия слава давно сягнула світового масштабу. Його музичні твори звучать у кращих концертних залах, а музична критика «з -під його пера» має значний авторитет і повагу. Кетіль Бйорнстад надзвичайно обдарована людина, чий талант не обмежується лише класичною музикою.

«До музики» - перша книга трилогії про піаніста Акселя Віндінга (у російському перекладі вона називається «Піаністи», хоча англійською має назву «The music»). Це надзвичайний твір, котрий сповнений музикою, просто випромінює її. Тут є автобіографічні мотиви, дещо збігається з життєвим шляхом самого письменника. Це наймузичніший твір, який я коли-небудь читала. Не полінуйтеся, послухайте композиції згадані у творі, це допоможе зануритися в атмосферу книги.

Головний герой роману юний піаніст Аксель Віндінг, неймовірно обдарований і талановитий юнак. Дія твору відбувається в кінці шістдесятих початку сімдесятих років в Осло. 1968 рік - весь світ вирує: чемпіонат світу по футболу, студентська революція у Франції, Олімпійські ігри у Мехіко, Празька весна, землетруси, теракти, локальні війни. А світ Акселя Віндінга існує ізольовано і самоплинно. Все, що цікавить юнака і його товаришів – це музика. Репетиції і заняття з викладачами класики, все це заради гучного дебюту на великій сцені на конкурсі молодих талантів.

Сповнений меланхолії і туги за втраченим (на очах хлопця у водоспаді загинула матір, котра теж жила музикою і була його опорою) Аксель Віндінг поступово пробує на смак життя й можливості, котрі перед ним відкриваються. Він – вразлива й чуттєва душа, трішки наївний і взагалі немов із іншого світу. Але він молодий і відкритий до всього нового, і тому закохується безтями в піаністку Анну Скууг. Але їхнє кохання приречене на невдачу з самого початку. Батько Анни на неї має інші плани й ніхто не здогадується на що він може піти.

Все у романі «До музики» крутиться довкола творчості та музики. Головна мета героїв книги – засвітитися новою зіркою на небосхилі світової класичної музики, досягти найвищого визнання та слави. Тому конкурс молодих піаністів – це і пліт, котрий може піднести до Олімпу, і камінь на шиї дебютанта, котрий потопить його під собою. Піаністи по-різному проходять це випробування. Вражаючим є сильне прагнення й наполегливість піаністів, а також жертви на які вони готові піти заради успіху. Цитуючи автора: «На вершині холодно і дме вітер». Але кого це зупинить?

Це лише перший твір трилогії, але Аксель Віндінг вже зазнав багатьох кривд і досяг певного успіху. Смак звершень завжди гірко-солодкий, чи не так? Сподіваюся, продовження трилогії вийде незабаром.

Брітт-Марі була тут

Фредрик Бакман

430 
Купить
Червоний записник

София Лундберг

200 
Купить
Місячний краєвид

Міка Валтарі

110 
Купить
Переможці

Фредрик Бакман

500 
Купить

Ведмеже місто

Фредрик Бакман

470 
Купить

Разделы, в которых можно купить "До музики"

Наверх